11 Ay İştah Düşüşü

123 görüntüleme
M

Meliha T.

19 Mayıs 2026 12:55
Oğlum 11 ay 4 günlük ve 1-2 haftadır iştahı inanılmaz düştü yemekleri ağzından çıkartmaya başladı gün içinde emme isteği arttı neden olabilir acaba yaşayan var mı
M

Merve H.

19 Mayıs 2026 12:57
Diş çıkarma sürecine giriyor olabilirsiniz. Yemek konusunda hiç zorlamayın derim geri tepmesin
M

Meliha T.

19 Mayıs 2026 12:59
Merve Hendek
Diş çıkarma sürecine giriyor olabilirsiniz. Yemek konusunda hiç zorlamayın derim geri tepmesin
Teşekkürler valla sabrım sınırlarda geziyor yiyipte birden yememesi😂
M

Merve H.

19 Mayıs 2026 13:03
Meliha Taşdemir
Teşekkürler valla sabrım sınırlarda geziyor yiyipte birden yememesi😂
Rica ederim :)
N

Nurgül Y.

19 Mayıs 2026 15:25
Kesinlikle zorlamayın istemediği anda bırakın sonra tekrar deneyin. Birde kendi kendine yemesine izin verin inanın çok etkili.
M

Meliha T.

19 Mayıs 2026 15:33
Nurgül Yeşilpınar
Kesinlikle zorlamayın istemediği anda bırakın sonra tekrar deneyin. Birde kendi kendine yemesine izin verin inanın çok etkili.
Zorlamayorum sabahları yumurtasını vs kendi yiyor köfte tarzı şeyleride veriyorum eline de sulu tarzı yemekleri ben yediriyorum kaşık kullanması henüz iyi değil çünkü o yüzden öğle yemekleri başarısız oluyor 😂
N

Nurgül Y.

19 Mayıs 2026 15:35
Meliha Taşdemir
Zorlamayorum sabahları yumurtasını vs kendi yiyor köfte tarzı şeyleride veriyorum eline de sulu tarzı yemekleri ben yediriyorum kaşık kullanması henüz iyi değil çünkü o yüzden öğle yemekleri başarısız oluyor 😂
Bizde de aynı direk elle dalıyor çok keyif alıyor şuanda 18 aylık yavaş yavaş kendi başladı kaşık kullanmaya ☺️
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

19 Mayıs 2026 15:54
10 ay 25 günlük 2 gündür mama ve süt ek gıda almıyor dişlerden oluyo çok şişmiş be acı veriyor yemek yemek
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir