11 Ay Gaz Sancısı
135 görüntüleme
G
Gül B.
8 Şubat 2026 23:52
Kızım 11 ay 6 günlük ve gaz sancıları asla bitmiyor. Gün içinde hiç bir sıkıntı yok gayet güzel çıkarıyor ama gece uykusuna geçtiğinde ağlayarak uyanıp zar zor gaz çıkarıp rahatlayıp geri uyuyor. Şuan mesela 1 saat oldu ağlayarak uyandı kendini sıkıyor ağlıyor ama çıkaramıyor masaj yapıyorum falan ama az az çıkarıyor rahatlayamıyor. Doktorumuz relactaz damla vermişti onu veriyorum bir ama hiç bir faydası olmuyor. Böyle bir şey yaşayan var mı ne gibi çözümleriniz oldu neler yapabilirm acaba?

Fatma A. U.
8 Şubat 2026 23:54
Nerdeyse 1 yaşında top kimyon kaynatın ılıtın içirin çok faydasını göreceksiniz
G
Gül B.
8 Şubat 2026 23:55
öyle mi deneyim hemen inşallah işe yarar

Fatma A. U.
9 Şubat 2026 00:02
öyle mi deneyim hemen inşallah işe yarar

Fatma C.
9 Şubat 2026 00:12
Benim oğlumda 9 aylık aynı durumdayız geceleri gaz sancısı ile uyanıyor üstten çıkartamıyor gazını baya uğraşıyorum dik tutuyorum bu sefer uykusu açılıyor tekrar döndürmeye çalışıyorum çok zorlanıyorum
G
Gül B.
9 Şubat 2026 00:20
ya bizim üstten bir sıkıntı yok ama alttan çıkarmaya aşırı zorlanıyor yani ıkınıyor ağlıyor ağlamaktan bitkin düşüyor artık çocuk akşam yemek de yemiyor uyku öncesi en geç saat 5de yiyor 8 de uyuyor hani rahatsız edecek şeyler de yedirmiyorum çok dikkat ediyorum ama böyle olunca çok çaresiz kalıyorum. 2 tane damla verdi doktor ikisini de kullandım ama pek fayda etmedi

Fatma A. U.
9 Şubat 2026 00:24
ya bizim üstten bir sıkıntı yok ama alttan çıkarmaya aşırı zorlanıyor yani ıkınıyor ağlıyor ağlamaktan bitkin düşüyor artık çocuk akşam yemek de yemiyor uyku öncesi en geç saat 5de yiyor 8 de uyuyor hani rahatsız edecek şeyler de yedirmiyorum çok dikkat ediyorum ama böyle olunca çok çaresiz kalıyorum. 2 tane damla verdi doktor ikisini de kullandım ama pek fayda etmedi
G
Gül B.
9 Şubat 2026 00:26
Damlalar bizede hiç fayda etmedi aksine daha da kötü etti kızarıyordu çok ağlıyordu bende o günden sonra damla vermedim kimyon verdim

Fatma A. U.
9 Şubat 2026 00:28
İnşallah onu içirdikten sonra masaj yapın bisiklet çeviriyor gibi
Kimyon + masajdı tek çaremiz
G
Gül B.
9 Şubat 2026 00:56
İnşallah onu içirdikten sonra masaj yapın bisiklet çeviriyor gibi

Fatma A. U.
9 Şubat 2026 00:58
aynen uyguladım az önce az da olsa çıkardı inşallah rahat uyur
S
Seçil .. K.
9 Şubat 2026 23:43
2 yaşında oğlum ne gaz damlaları ve kimyon ne başka bişey hiç bir işe yaramıyor hala gece gaz sıkıntısı yaşıyoruz araya diş de giriyor ki vay halimize
B
Betüllll
1 Mart 2026 04:57
Benim oğlumda gündüz problem yaşamıyoruz gaz sorununda gece kıvranıyor 10 aylık olduk. Ne yapacağımı şaşırdım ben de. Kimyon işe yaradı mj
G
Gül B.
1 Mart 2026 05:04
merhaba evet kimyon baya işe yaradı ama ben şimdi de kimyon yağı aldım aktardan yaklaşık bi 10 gündür onu kullanıyorum o da çok fayda etti bize sadece akşam uykusunda mamadan sonra veriyorum ve gerçekten sancılarının azaldığını fark ettim. Benim kızım pazartesi 1 yaşına girecek 210cc yani 7 ölçek mama içiyor onun üstüne 14 damla yağ veriyorum.
B
Betüllll
1 Mart 2026 05:15
merhaba evet kimyon baya işe yaradı ama ben şimdi de kimyon yağı aldım aktardan yaklaşık bi 10 gündür onu kullanıyorum o da çok fayda etti bize sadece akşam uykusunda mamadan sonra veriyorum ve gerçekten sancılarının azaldığını fark ettim. Benim kızım pazartesi 1 yaşına girecek 210cc yani 7 ölçek mama içiyor onun üstüne 14 damla yağ veriyorum.
G
Gül B.
1 Mart 2026 05:42
anne sütü alıyor damlayı nasıl ayarlamam gerek
B
Betüllll
1 Mart 2026 05:44
yani ne desem şuan yanlış olur bence bi hekime vs danışın o şekilde verin çünkü fazla gelir falan bebiş rahatsız olmasın