11 Ay Ek Gıda
157 görüntüleme
M
MT
15 Mayıs 2026 13:09
Arkadaşlar bebeklerinize kendi yaptığınız yemeklerden mi veriyorsunuz yoksa ayrı mı yapıyorsunuz
A
Aslıhan G.
15 Mayıs 2026 13:57
9. Aydan itibaren kendi yaptığım yemeklerden veriyorum doktorumuzda bu görüşteydi . Sadece yemek yaparken içine tuz ve baharat koymuyorum kendi tabağımızda koyuyoruz .:)
M
MT
15 Mayıs 2026 14:02
9. Aydan itibaren kendi yaptığım yemeklerden veriyorum doktorumuzda bu görüşteydi . Sadece yemek yaparken içine tuz ve baharat koymuyorum kendi tabağımızda koyuyoruz .:)
A
Aslıhan G.
15 Mayıs 2026 14:05
Ay ne güzel valla bende istiyorum ama benim oğlan içine kıyma et vs koymayınca pek iştahla yemiyor ya 😅
M
MT
15 Mayıs 2026 14:09
Ben de pek etsiz yapmam yemekleri açıkçası ağzının tadını biliyor bebeler :) açıkçası artık dana eti de kullanıyorum sadece kuzu vermiyorum 10 aylık bebeğim . Eğer parça et kullanacaksam minik minik didikliyorum yemeklere ya da büyük doğramışsam onunkini tabağında parçalıyorum . Çalışan bir anneyim aynı zamanda inanın diğer türlü yetişemiyorum :)

Göktenur B.
15 Mayıs 2026 14:09
Valla bizimkide ona yaptığım şeyleri yemek istemiyor bizim yemeklere saldırıyor akşam yemeklerinde herzaman bizimle oturuyor bende ufak ufak veriyorum dün kuru fasulye yapmıştım ekmeği suyuna bandırip verdim valla 9 aylık
B
Begüm T. K.
15 Mayıs 2026 23:32
Ben de pek etsiz yapmam yemekleri açıkçası ağzının tadını biliyor bebeler :) açıkçası artık dana eti de kullanıyorum sadece kuzu vermiyorum 10 aylık bebeğim . Eğer parça et kullanacaksam minik minik didikliyorum yemeklere ya da büyük doğramışsam onunkini tabağında parçalıyorum . Çalışan bir anneyim aynı zamanda inanın diğer türlü yetişemiyorum :)
A
Aslıhan G.
15 Mayıs 2026 23:44
Ya bende böyle yapmak istiyorum ama içim rahat etmiyor her gün hem ona hem bize ne yapacağım diye düşünmekten helak oldum artık dana etini hiç yedirmek istemiyorum ama çok kolaylaşır da işim ne yapsam bilemedim
B
Begüm T. K.
15 Mayıs 2026 23:54
İçinizin niye rahat etmediğini anlayamadım çünkü dana eti yasaklı bir besin değil . Ek gıda başında kuzu eti verilmesinin tek sebebi sindiriminin daha kolay olması 4,5 aylık tadımlara başladığım bebeğimin doktor onayı ile de yasaklı tek maddesi bal . Ekstra tuz koymuyorum yemeklere fakat doktorumuz su tüketimi iyi olduğu için artık market salçasını bile kullanabileceğimi söyledi . Bence yeni nesil annelik fazla abartılıyor sözüm size değil tabiki fakat bu bebişleri kendi sofralarımıza hazırlıyoruz bunu unutmamak lazım . :)
A
Aslıhan G.
15 Mayıs 2026 23:57
Çok haklısınız sosyal medyada her görülen irdelenen şeyler bizi normalden uzaklaştırıyor aman şöyle olursa daha iyi olur böyle olursa tü kaka gibi çok keskin kararlar oluşturuyorlar hayatlarımızda
Yükleniyor...