11 Ay 6 Günlük Kızım

179 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

30 Mayıs 2026 08:29
Dün birden çok huzursuz bir bebek oldu anlamadım herde uyumak istemiyor felan yaptım gece büyük tuveletini yaptı sıvı şeklide sabah 2 defa yaptı gine yani 3 defa yaptı ateşi de var 37.38. Arası git gel yapıyor sabah fışkırarak kustu yani me ola bilir hafta sonu olduğu için de elimden hiç bir şey gelmiyor
Ş

Şafak Y.

30 Mayıs 2026 08:31
Geçmiş olsun bence acile gidin hemen
Meryem G. .

Meryem G. ..

30 Mayıs 2026 08:33
Acile gitmelisiniz. Rota virüs belirtileri gibi duruyor inşallah değildir yine de ama beklenmemeli
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

30 Mayıs 2026 08:34
Şafak Yakut
Geçmiş olsun bence acile gidin hemen
Malesef bizim acilde hiç nir şey yapılmıyor ya polikinliğe gelin diyor yoksa 1 dk neklemem
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

30 Mayıs 2026 08:34
Meryem Güneş
Acile gitmelisiniz. Rota virüs belirtileri gibi duruyor inşallah değildir yine de ama beklenmemeli
Rota vürüsü dediğiniz şey yeni bir salğınmı
Meryem G. .

Meryem G. ..

30 Mayıs 2026 08:36
🧸Ebru Keleş 🧸
Rota vürüsü dediğiniz şey yeni bir salğınmı
Evet ve yatışla tedavi edilir. Rota aşısı yoksa gidin hemen öyle durumda polikinliğe yönlendirmezler.. hiç durmayın rota virüsünden şüpheleniyorum diyin hemen test yaparlar.
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

30 Mayıs 2026 08:38
Meryem Güneş
Evet ve yatışla tedavi edilir. Rota aşısı yoksa gidin hemen öyle durumda polikinliğe yönlendirmezler.. hiç durmayın rota virüsünden şüpheleniyorum diyin hemen test yaparlar.
Kan mı alıyorlar bu vürüs için yoksa rsv gibi burun ve ağızdan alınan bir örnekmi
N

Nur ..

30 Mayıs 2026 08:40
Üniversitede belki bişey yapmazlar ama numune ya da medicanaya götürürseniz tahlil bakarlar rota belirtileri gibi duruyo çünkü
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

30 Mayıs 2026 08:42
Nur 🌸
Üniversitede belki bişey yapmazlar ama numune ya da medicanaya götürürseniz tahlil bakarlar rota belirtileri gibi duruyo çünkü
Neyden örnek alarak bakıyorlar peki olup olöadığına
G

Gülcan Ş.

30 Mayıs 2026 08:42
Büyük tuvaletini yapınca yanınıza alın bezini en azından büyük tuvaletini beklemezsiniz büyük tuvaletini bir saat içinde teste almaları gerekiyor
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

30 Mayıs 2026 08:44
Gülcan Şahan
Büyük tuvaletini yapınca yanınıza alın bezini en azından büyük tuvaletini beklemezsiniz büyük tuvaletini bir saat içinde teste almaları gerekiyor
Çok teşekkür ederim
N

Nur ..

30 Mayıs 2026 08:45
🧸Ebru Keleş 🧸
Neyden örnek alarak bakıyorlar peki olup olöadığına
Kakasına bakılıyor
G

Gülcan Ş.

30 Mayıs 2026 08:45
Rabbim şifa versin inşallah ciddi bir şey yoktur
G

Gülcan Ş.

30 Mayıs 2026 20:52
🧸Ebru Keleş 🧸
Malesef bizim acilde hiç nir şey yapılmıyor ya polikinliğe gelin diyor yoksa 1 dk neklemem
Ebru hanım nasıl oldunuz hastaneye gittiniz mi acaba
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir