11 Ay 5 Günlük

133 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

29 Mayıs 2026 21:25
1 saatir geçkin salıyorum uyumuyor şaka gibi gerçekten tam uyuuor ağlıyor salıyorum ve susup geri uyuyor ama tam dalamıyor ne den acaba acil ya niye böyle oldu
G

Gülcan Ş.

29 Mayıs 2026 22:26
Çok gecmıs olsun burnu tıkalı olabilir mi yada diş sancısı birde 11 aylık olunca uyku gerilemesi ve ayrılık kaygısı yaşanıyormuş
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

29 Mayıs 2026 22:44
Gülcan Şahan
Çok gecmıs olsun burnu tıkalı olabilir mi yada diş sancısı birde 11 aylık olunca uyku gerilemesi ve ayrılık kaygısı yaşanıyormuş
Ayrılık kaygısı değil sanmıyorum onu 9 aylıken yaşadık çok citti şekide biz burnu da değil bir ağrısı var ama çözemiyorum ateşi vs yok uykuya geçmek iatiyor ama geçemiyor
G

Gülcan Ş.

29 Mayıs 2026 22:46
Gaz sancısı veya karın ağrısı olabilir mi isterseniz bir balkona çıkartın yada üstünü soyun bir vücuduna bakın
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

29 Mayıs 2026 22:51
Gülcan Şahan
Gaz sancısı veya karın ağrısı olabilir mi isterseniz bir balkona çıkartın yada üstünü soyun bir vücuduna bakın
Karın ağrısı olduğunu nasıl anlarım peki
G

Gülcan Ş.

29 Mayıs 2026 22:57
Bacaklarını karnına doğru çeker durur karnına saat yönünden masaj yap bir bak rahatlama yada bir duraksama var mı varsa zaten anlarsınız ağrısı olup olmadığını
G

Gülcan Ş.

29 Mayıs 2026 22:58
Yaa bizde genelde böyle durumda ya kabızlık sorunu yada burun tıkanıklığı rahatsızlık yapar uyumaz sürekli ağlar
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

29 Mayıs 2026 23:14
Gülcan Şahan
Yaa bizde genelde böyle durumda ya kabızlık sorunu yada burun tıkanıklığı rahatsızlık yapar uyumaz sürekli ağlar
Evet kabızdı bayramdan 1 gün önce laman yapıldı drvam ediyor ama zorla yapıyor öyle veya böyle rahatlar diye düşğniyorum ama bilemedim ki
G

Gülcan Ş.

29 Mayıs 2026 23:17
Yani şu da var onu ben de yaptırdım ramazan bayramında lavmanın etkisi biraz geç çıkıyor vücutta baya karın ağrısı yapıyordur belki de onun sancısı devam edıyordur duş aldırın biraz calpol verin üstünü de sıcak tutmaya çalışın
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir