10.5 Aylık Süt Azalması

91 görüntüleme
B

Burcu B. Ö.

11 Mayıs 2026 02:16
Merhaba bebeğim 10.5 aylık emziriyonum ama son bir aydın emdiğinde çiş yapmıyor aslında memeden huzurlu ayrılıyor emerken yutkunduğunu duyuyorum sadece sabahları göğsüm çok dolu olduğunda emerse çiş yapıyor gün içinde emse de çiş yaymıyor bu sütümün yetmediğini mi gösteriyor ek gıdayla da arası bi gün var bi gün yok mama takviyesi yapıyorum mecbur emdiğinde süt geldiğini duyuyorum ama bekliyorum çiş yapsın diye yapmayınca mama vermek zorunda kalıyorum bi fikri olan var mı
Ö

Özge T.

11 Mayıs 2026 02:23
Çiş yapsın diye mama vermek cümlesi sizce de çok garip değil mi… Kilo alımı ve ruh hali iyiyse doymuştur.
B

Burcu B. Ö.

11 Mayıs 2026 02:25
Doktor çiş yapmıyorsa doymuyordur dedi sadece içtiği suyla da iki bez anca oluyor
S

Sema A. ..

11 Mayıs 2026 03:14
Burcu hanım benim bebegimde de o aylarda çişli bez sayısı azalmıştı dikkatimi çekiyordu ama doktora da sormayı unutuyordum şöyle düşünmüştüm yani aç olsa durmaz ağlar diye. Size doktor mama dediyse devam edin bence. Osman hocada ek gıdayı 9 aydan sonra öncelik o olsun diyor ama hala anne sutu ya da formül mama temel besini unutmayın diyo.
B

Burcu B. Ö.

11 Mayıs 2026 05:29
Sema Alemdar
Burcu hanım benim bebegimde de o aylarda çişli bez sayısı azalmıştı dikkatimi çekiyordu ama doktora da sormayı unutuyordum şöyle düşünmüştüm yani aç olsa durmaz ağlar diye. Size doktor mama dediyse devam edin bence. Osman hocada ek gıdayı 9 aydan sonra öncelik o olsun diyor ama hala anne sutu ya da formül mama temel besini unutmayın diyo.
Teşekkür ederim bende emzirmeı devam edip biraz daha gözlemleyeceğim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir