10 Gündür Gece Uykusu Yok

207 görüntüleme
G

Gül K. ..

26 Ağustos 2026 04:00
Bebeğim 44 haftalık 10 gündür gece sürekli dönme ağlama kucağa gelme beşikte durmama 40 dk da bir uyanma var ne bu başına gelen varmı çok kötüyüm artık sinirleniyorm kızıyorum sonrada kendimi suçlu hissediyorum gündüz hiç biseyi yok sadece gece
T

Tuğba S.

26 Ağustos 2026 04:45
Bence yeni bir beceri öğrenme aşamasındadır muhtemelen emeklemekten yürümeye geçiş evresi benimki de o şekildeydi zamanla düzelir inşallah
Ebru K.

Ebru K.

26 Ağustos 2026 11:34
Bizde 45 haftaliginiz aynı bizimde diş sancısi çekiyorlar dişi çıkmak üzere muhtemelen ondandır
Z

Zeynep İ. ..

26 Ağustos 2026 21:12
47 haftalık şu son 10 günde gece uyku iyice bozuldu sürekli sağa sola dönüyor yarı uyanık yüz üstü sürükleniyor sürekli mızıldanıyor geri uykuya dalar gibi oluyor bilemedin 2-3 dakika sonra yine aynı hareketleniyor memeye gelmek istiyor sürekli ve bu böyle sabaha kadar devam ediyor çok yoruldum sebebi neyse dişse çıksın , yeni beceriyse olsun çıksın aradan artık
G

Gül K. ..

26 Ağustos 2026 21:18
Zeynep İlgar
47 haftalık şu son 10 günde gece uyku iyice bozuldu sürekli sağa sola dönüyor yarı uyanık yüz üstü sürükleniyor sürekli mızıldanıyor geri uykuya dalar gibi oluyor bilemedin 2-3 dakika sonra yine aynı hareketleniyor memeye gelmek istiyor sürekli ve bu böyle sabaha kadar devam ediyor çok yoruldum sebebi neyse dişse çıksın , yeni beceriyse olsun çıksın aradan artık
Aynı şeyi yaşıyoruz 2 gundurde ishal eklendi malasefff daha da kötü oldu
Z

Zeynep İ. ..

26 Ağustos 2026 21:27
Gül Karakuş
Aynı şeyi yaşıyoruz 2 gundurde ishal eklendi malasefff daha da kötü oldu
Yaygın bir viral enfeksiyon var, bizde iki hafta önce ateş ve kusmadan yattık hastanede. Geçmiş olsun Allah şifa ve kolaylık versin inşallah. Çabucak iyileşsin 🙏🏻 Ve tez zamanda düzene binsinler.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir