10 Aylık Uykuya Aşırı Direnme
183 görüntüleme
Ş
Şerife B. B.
Premium Üye
17 Mayıs 2026 20:26
Kızım 10 ay 16 günlük. Ne dördüncü ayda ne başka atak döneminde zorlanmadık ama 8. Aydan itibaren gece uyanırken ağlamalar sadece benim yanımda uyumalar ve emerken rahatlama yanımda alırsam uyumalar yoksa sık uyanma gibi sorunlar yaşıyoruz. Hafiflemedi ve devam ediyor hala. Bir süredir da uykuya hem gündüz hem gece aşırı direniyor. Uyutmam çok uzun sürmeye başladı. Saatlerine ve rutinlerine dikkat ediyorum ama ayına uygun aralıklara hiç uymuyor. Sabah uyutuyorum ilk uykudan sonra sonraki bazen 5 saat sonra bile olabiliyor. Ne yapsam ne denesem uyumuyor ama huzursuz da değil. Uyku sayısını ve saatlerini nasıl düzenlemeliyim lütfen bilgi verir misiniz?
G
Gamzeşenay
Premium Üye
17 Mayıs 2026 20:34
Benim kızımda 10.5 aylık aynı şekilde uyku büyük bir sorun oldu ne yazıkki ama eğitim vermemiz gerekiyor uyku penceresi sabah uyanış saati gün içindeki hareketliliği ve destekler bunlar çok önemli bunları düzeltmeden düzeleceğini düşünmüyorum i
B
Berkan D. ..
20 Mayıs 2026 22:43
Bizim kızımız da 10 aylık ve iki aydır gece uykusundan iki saat sonra ağlayarak uyanıyor,zor [sakinleşiyor.Sizde](sakinleşiyor.Sizde) de aynı mı?

Göktenur B.
20 Mayıs 2026 22:48
Bizim kızımız da 10 aylık ve iki aydır gece uykusundan iki saat sonra ağlayarak uyanıyor,zor [sakinleşiyor.Sizde](sakinleşiyor.Sizde) de aynı mı?
Ş
Şerife B. B.
Premium Üye
20 Mayıs 2026 22:57
Ş
Şerife B. B.
Premium Üye
20 Mayıs 2026 22:57
Benim oğlum da aynı 9. Aya girene Kadar herşey rutinde ilerliyordu 9. Ayla birlikte hepsi yıkıldı gündüz uykularına direniyor geceleri tam bir felaket en geç 9 da uyumuş oluyor belki 12 ye kadar uyuyor sonrasında her saat başı uyanıp ağlıyor emiyorr sadece bende sakinleşiyor sabah 6 ya kadar böyleyiz sonrasında uyanıyor artık

Göktenur B.
20 Mayıs 2026 23:02
İki uyku mu yapıyorsunuz siz de gündüz
Yükleniyor...