10 Aylık Uykumproblemi
145 görüntüleme

Bihter Ç.
21 Şubat 2026 20:45
Bugün tam 10. Ayımız bitti ama neredeyse 6-7 haftadır uyku gerilemesi yaşıyoruz asla 23.00-00.00 den aşşağıya yatmıyor . Diş dedim geçer dedim , atak dedim geçer dedim geçmiyor aynı şey başına gelen var mı
S
Seval Y.
21 Şubat 2026 21:05
O aylarda da mi uyumuyorlar, biz 5 ay 20 gunluguz ciddi bir uykuya direnç gösteriyor. Umudum vardı git gide kayboluyor

Bihter Ç.
21 Şubat 2026 21:45
O aylarda da mi uyumuyorlar, biz 5 ay 20 gunluguz ciddi bir uykuya direnç gösteriyor. Umudum vardı git gide kayboluyor
S
Seval Y.
21 Şubat 2026 21:49
Malesef seval hanım , benim bebeğim uykuyu hiç sevmiyor ben yeni doğandan beri uyku problemi yaşıyorum, şuan en üst seviyede asla uyumak istemiyor .

Bihter Ç.
21 Şubat 2026 21:54
Tabiki nasıl uyuyorsa öyle uyutmayı düşünmek en doğal hakkınız o ara kimse destek mi versem vermesem mi diye düşünemiyor yeterki uyusun istiyor sizi çok iyi anlıyorum bende desteksiz büyütüyorum ve gerçekten bebeği uyumayan anneler anlar ne kadar yorucu olduğunu , inşallah en kısa sürede düzelir uykularınız
A
Arzu.G
21 Şubat 2026 22:04
Gündüz kaç uyku yapıyor son uykusundan kaçta uyanıyor uyku sürelerini saatlerini düzenlemeyi denediniz mi gece uyuduğu zaman tekrar kalkıyor mu kalktığı zaman beslenip geri mi yatıyor oyun oynayacak kadar gözü açık mi oluyor
A
Arzu.G
21 Şubat 2026 22:06
Benim ki sadece destekle uyuyor herkes neden alıştırdın diyor sadece. Oysa ki desteksiz yurt dışında büyütüyorum ailem vs kimse yok yanımda. Mecbur kaldığım 3 ay da memede sallayarak uyuttum bir hafta baktım hızlı uyuyor nerden bilirdim bir daha asla başka türlü uyumayacak. Surekli aynı destek için uykulari bölünüyor çok zormuş gerçekten. Surekli kendimi teselli ediyorum bu ay geçsin şu ayda bitecek diye.. anladığım kadarı ile gecmiyor epey büyümesi gerekecek galiba
S
Seval Y.
21 Şubat 2026 22:14
Destekleri yavaş yavaş azaltarak ilerlemelisiniz önce biraz zorlar yorucu gelir ama uzun vadede rahatlarsiniz .bebekler çabuk alışıyor herşeye .bu aylarda önlem almak lazım yoksa 1yasinda da aynısini ister maalesef

Bihter Ç.
21 Şubat 2026 22:16
Gündüz kaç uyku yapıyor son uykusundan kaçta uyanıyor uyku sürelerini saatlerini düzenlemeyi denediniz mi gece uyuduğu zaman tekrar kalkıyor mu kalktığı zaman beslenip geri mi yatıyor oyun oynayacak kadar gözü açık mi oluyor
A
Arzu.G
21 Şubat 2026 22:49
Önce hangi desteği bırakarak başlamalıyım. Ayakta yürürken emzirip sallıyorum. Acaba siralamasi nasıl olmali
A
Arzu.G
21 Şubat 2026 22:50
Sabah erken kalkıyor genelde o yüzden 2 uyku yapıyor ama geç kalktığı zaman tek uyku yapıyor , son uykusunu 16.00 dan sonraya bırakmamaya çalışıyorum genelde ve uyanıklık sürelerinide kaçırmıyorum gece uykusuna yatıncada saat başı ağlıyor sakinleşmek istiyor . Neden oluyor anlamıyorum bende uykusuna çok titizleniyorum ondan mı acaba

Bihter Ç.
21 Şubat 2026 22:56
Hep siz mi uyutuyorsunuz babası ya da başkasında da uyuyor mu
N
Nur Y.
21 Şubat 2026 22:58
Aynı sorun bizde de var 😔 normalde 8-9 arası öyle de böylede uydurdu 10. Ay bitmek üzere 1 -2 haftadır aşırı bir uyku direnci gece uykusuna geçememe . Artık sinir harbi yaşıyorum bazen bağrıyorum ve bugün yine bağırdım ağladı korktu öyle uyudu yaşadığım vicdan azabından da ben oturup ağlıyorum . Allah yardımcımız olsun

Bihter Ç.
22 Şubat 2026 00:34
Aynı sorun bizde de var 😔 normalde 8-9 arası öyle de böylede uydurdu 10. Ay bitmek üzere 1 -2 haftadır aşırı bir uyku direnci gece uykusuna geçememe . Artık sinir harbi yaşıyorum bazen bağrıyorum ve bugün yine bağırdım ağladı korktu öyle uyudu yaşadığım vicdan azabından da ben oturup ağlıyorum . Allah yardımcımız olsun