10 Aylık Uyku Sorunu

125 görüntüleme
C

Ceren

4 Ağustos 2026 23:42
Kızlar, 10 aylık kızımın uykuya dalmasıyla ilgili fikrinizi almak istiyorum. Uyku sinyallerini görüyorum ve genelde uyandıktan yaklaşık 3 saat sonra uyutmaya çalışıyorum. Rutinimizi yapıp kucağımda sakinleştiriyorum, sonra yatağına koyuyorum. (Yatağımız 120*120. Oyun alanını yatağa çevirdik.) Yatağa koyduğum anda ayağa kalkıp oturuyor, dönüyor, sürekli hareket ediyor. Yanında yatıyorum. sakinleştirmeye çalışıyorum, ağlarsa kucağıma alıyorum ve tekrar yatağa koyuyorum. Bu şekilde uykuya dalması 1 saati buluyor. Sürekli yatak içersinde hareket halinde oluyor. Normalde kucağımda daha kısa sürede uyutabilirim ama artık kendi yatağında uyumasını istiyorum. Sizce ne yapmalıyım, benzerini yaşayan oldu mu?
Sibel Y.

Sibel Y.

4 Ağustos 2026 23:45
Benim bebeğimde dokuz buçuk aylık olacak aynı durumu yaşıyoruz sanırım bir gelişim sıçraması önceden yatağına koyduğumda uyurdu şimdi zor geçiyoruz uykuya
C

Ceren

4 Ağustos 2026 23:51
Sibel Yılmazer
Benim bebeğimde dokuz buçuk aylık olacak aynı durumu yaşıyoruz sanırım bir gelişim sıçraması önceden yatağına koyduğumda uyurdu şimdi zor geçiyoruz uykuya
Son 1 aydır bu şekilde. Düzelcek diye bekliyorum ama artık tükenmiş durumdayım :(
D

Derya S.

5 Ağustos 2026 00:43
O donem oyle bi atak oluyor. Yeni ayağa kalkmayi ogrendikleri donem yeni becerilerini test ediyorlar. Sonra düZene giriyor. İki bucuk yaştan sesleniyorum biz de yeni bir atağa girdik. Yatmaya gitmek dahi istemiyir zor beka gidince dr esneye esneye direniyor bi turlu dalamiyor gundiz de gece de
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir