10 Aylık Uyku Sorunu
87 görüntüleme
E
Elif G.
1 Mart 2026 01:55
Mrblar .oğlum 10 aylik biz [5.aydn](5.aydn) beri uyku sorunu yasiorz. Malesef Uyku eğitimi alamadım. Sürekli saat başı ya da en fazla 2 saatte bir [uyanip.geri.uyurdu](uyanip.geri.uyurdu) ama simdi yarım saatte bir kalkar oldu memede olmak istio hep .gundz uykularida bozuldu uyku aralliklrrina digdugundan beri hep ozen gösterdm gece geç yatirmdm [dış.dedik](dış.dedik) Altan üstten 5 dişi [cikti.tmm.hala.gelecek.olan.dislrnde](cikti.tmm.hala.gelecek.olan.dislrnde) sancısı olabilir dedk jeli ve karanfil kürünü [uyguladm.yok](uyguladm.yok) . Tahlil verdik çok şükür değerleri de normal çıktı .ama uykusuzluk sözünü çıldırmak üzere hissdiorm kendimi çünkü uyuyamiorm ve
migrenin de tututo baş ağrım hiç geçmio iğne yaptırdım halde kafamın içi zonkluo midem bulanio artk.uykuszlktan yarım saatte bir kalkio..varlığına sonsuz şükürler olsn sikayetci degilm asla ama çözüm ariorm oda uyumuo bende uyumuorm bölük pörçük uyku ile sersem gibj kalkiorm..gündüz tmm bı şekilde sakince güzel geçio gündüz uykusunuda geçtim ama gece olunca delirick gibi oluorm lütfen 1 yasinda ya duzelicek geçecek dein ya da kabul etmem gerekio ise uykuyu mu sevmio benim çocuğum dieyim bilmiorm.
migrenin de tututo baş ağrım hiç geçmio iğne yaptırdım halde kafamın içi zonkluo midem bulanio artk.uykuszlktan yarım saatte bir kalkio..varlığına sonsuz şükürler olsn sikayetci degilm asla ama çözüm ariorm oda uyumuo bende uyumuorm bölük pörçük uyku ile sersem gibj kalkiorm..gündüz tmm bı şekilde sakince güzel geçio gündüz uykusunuda geçtim ama gece olunca delirick gibi oluorm lütfen 1 yasinda ya duzelicek geçecek dein ya da kabul etmem gerekio ise uykuyu mu sevmio benim çocuğum dieyim bilmiorm.
E
Elif G.
1 Mart 2026 02:00
Malesef desteksiz de uyumuo.. sallayarak pis piş yaparak çok direndim ama uyumadi .sürekli meme ile uyumak istedi emzik de hiç kabul etmedi çok denedim gece alissn die ama almadi . Dinlendirici tonda ninni ile ilahi ile uyutmayi denedim 1 saat uyutma asamasi suruyo ne tam uyuyo yarım saat sonra aglamio ihi ihi yaparak mız mız şekilde uyanio .geri emzirip yerine koyuyorum yine aynı
Yanima alıp birlikte uzanıp emziriorum yine o şekilde .ben ne yapicami artık şaşırdım bildiğimi de bilmez oldm
Yanima alıp birlikte uzanıp emziriorum yine o şekilde .ben ne yapicami artık şaşırdım bildiğimi de bilmez oldm
Z
Zehra G. ..
1 Mart 2026 05:19
Malesef desteksiz de uyumuo.. sallayarak pis piş yaparak çok direndim ama uyumadi .sürekli meme ile uyumak istedi emzik de hiç kabul etmedi çok denedim gece alissn die ama almadi . Dinlendirici tonda ninni ile ilahi ile uyutmayi denedim 1 saat uyutma asamasi suruyo ne tam uyuyo yarım saat sonra aglamio ihi ihi yaparak mız mız şekilde uyanio .geri emzirip yerine koyuyorum yine aynı
E
Elif G.
1 Mart 2026 05:32
Çok Teşekkür ederm Zehra hanim🙏💐 Allah bağışlasın ,sizin adiniza sevindm saglikli uykulari olsn inşallah hep . Evet bende memede uyudugu için her uyanisinda meme ario bunu çözmeye çok çalıştım inat ettm direndim meme vermemeye ama tek sakinleştigi yer meme oldu 😔 .ve sonra uykusuz gecelere devam ettk
Ö
Özge
1 Mart 2026 07:21
bebeğim 5 aylık gece gündüz uyku düzeni oluşturdum fakat dediginz gibi 2-2.5 saatte bir uyanıyor. emmiyor ben sağım yaparak besliyorum. o da yıpratıcı ne zaman uyanacak o zaman süt hazir olagak mi hazir koysam biraz gec uyansa bozulacak mi. migren varsa hele allah yardım etsin bende de var aynısı. bebegim olmadan bile Allahım ben bu migrenle bebek bakamam sabrını da beraber verirsen bebek ver diye dua ederdim. ama bu süreçte emmiyor olusu biraz yardimci oldu bana. gece uykusuna gecince bende yatıyorum. esim gec uyuyor o uyuyna kadar veriyor sütünü 2 defa falan. 4 5 saat uyuyabiliyorum ben. emmiyor diye cok agladim ama bunu okuyunca bu da bir nimetmis dedim. Rabbım yardımcımız olsun. saglikla kolaylikla büyüsünler insallah
E
Elif G.
2 Mart 2026 09:28
Aminnn amin Allah im hepimizin yardimcisi olsn kolaylastirsn [inşallah.sizde](inşallah.sizde) [ek.gidayada](ek.gidayada) geçince inşallah tamamen rahata erersnz İnsallahh 🙏