10 Aylık Uyku Sorunu
34 görüntüleme
R
Rukiye Ç. K.
1 Ocak 2026 13:00
Bebeğim geceleri uykuya direniyor. 20.00-20.30 arası uykusu geliyor belşrti veriyor, rutin bir şekilde uykuya geçiyoruz,ilkdalmada sorun yok yatağında uyuyor ama 30 dk sonramesela uyanıyor,sonrasında tekrar uyumuyor,ne kadar uğraşsam da uykusu kaçmış gibi kıvranıyor dönüp duruyor başını bir yerlere koymaya çalışıyor ama uyuyamıyor. 2 gündür arabada uyutup eve dönüyoruz. Bunun nedeni ne acaba diş desem 2 diş çıkardı ama böyle olmadı, atak haftasına mı girdi , yaşayan var mı ne yaptınızbu süreçte
G
Gdkmc
1 Ocak 2026 13:32
Gün içinde fazla uyarılmış olabilir. Ekran kalabalık ortam vs bebeği etkilemiş olabilir
R
Rukiye Ç. K.
1 Ocak 2026 16:50
İkisi de yok, Tv yanında açılmıyor ve tlf da vermiyorum, eşim ve ben varız sadece evde😅 yani bilmiyorum tabiki fazla uyaran etkiler ama iki üç gündür çok başka bu direnmeler
E
E P.
1 Ocak 2026 17:06
Rukiye hanım 10 gündür aynı şeyi yaşıyoruz, 10 aylık,tek uyku yapmak istiyor ikinci uykuya direniyor, vücudu artık çok yorulduğunda geç saat oluyor, gece uykusuna geçer sanıyorum ama 30 dk sonra uyanıyor ve tekrar uyuması geceyi buluyor, sabah erken de kaldırıyorum asla başaramadım