10 Aylık Uyku Problemi

135 görüntüleme
Ş

Şeyma D.

30 Nisan 2026 14:14
Merhaba bebeğim 10 ay 3 günlük birkaç gündür tek gündüz uykusu yapıyor zor uykuya geçiyor diş hala çıkmadı kaşınıyor onunla mı alakalı bilmiyorum ama gündüz uykusu 1 e düştü zor uyuyor uyumak istemiyor
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

30 Nisan 2026 14:21
10 ay 6 günlük benim kızım da pp girerseniz biz o kaygıyı 9 aydan beli yaşıyoruz ve uykuları sadece 30 40 dk o da aykta salıya salıya 1 ay oldu hala geçmedi
Ş

Şeyma D.

30 Nisan 2026 14:55
🧸Ebru Keleş 🧸
10 ay 6 günlük benim kızım da pp girerseniz biz o kaygıyı 9 aydan beli yaşıyoruz ve uykuları sadece 30 40 dk o da aykta salıya salıya 1 ay oldu hala geçmedi
Teşekkür ederim bizimde öyle bu durum canımı sıktı günde bir kez uyuması
E

Esra

30 Nisan 2026 14:57
[10.sy](10.sy) uyku gerilemesinr girmişsiniz büyük ihtimalle Artık tek gündüz uykusuna geçmeye çalışıyordur yeni bir süreç olduğu içinde zorlanıyordur
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

30 Nisan 2026 15:09
Şeyma Demir
Teşekkür ederim bizimde öyle bu durum canımı sıktı günde bir kez uyuması
Emeklemeye kalmaya yürümeye de çalıştığı için yeni kelimeler de öğrenmeye çalışıyor Üstüne bir de Ayrılık kargasıyla diş de çıkıyor hepsi bir araya geldiği için oluyor büyük ihtimalle
Ş

Şeyma D.

30 Nisan 2026 16:24
🧸Ebru Keleş 🧸
Emeklemeye kalmaya yürümeye de çalıştığı için yeni kelimeler de öğrenmeye çalışıyor Üstüne bir de Ayrılık kargasıyla diş de çıkıyor hepsi bir araya geldiği için oluyor büyük ihtimalle
Aynen öyle hepsi bir arada zorlu bir süreç malesef
Ş

Şeyma D.

30 Nisan 2026 16:24
Esra
[10.sy](10.sy) uyku gerilemesinr girmişsiniz büyük ihtimalle Artık tek gündüz uykusuna geçmeye çalışıyordur yeni bir süreç olduğu içinde zorlanıyordur
Olabilir muhtemelen uyumak istemiyor yani birazda oyun oynamak dolaşmak istiyor sürekli
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir