10 Aylık Uyku Problemi

68 görüntüleme
R

Rabia ..

18 Nisan 2026 22:56
Bebeğimi akşam 8 gibi uyuturum genelde gece 11 lerde ağlama krizleriyle uyanıyor zor sakinleşiyor, ayağımda sallayarak uyutuyorum yatağına koyunca gene başliyor, günde üç kez mama içen çocuk sadece sabah mama içiyor diğer öğünletde mama içmiyor ek gıdayı da az yiyor, uykusunda mama verirdim artık onu da kabul etmiyor ağlıyor, aç olduğunu da biliyorum ne yapacağımı bilemedim böyle durum yaşayan var mı
G

Gülcan Ş.

18 Nisan 2026 23:10
10 aylığız bizde daha önce 160 ml içtiğini hatırlıyorum ama son 15 gündür 30 yada 50 ml toplasam günde 120 ml belki içiyor ek gıda yı az alıyor bilmiyorum diş midir hastalık mıdır gerçekten bende yoruldum geceleri derin uyku yok malesef
R

Rabia ..

18 Nisan 2026 23:22
Sürekli de gaz çıkarıyor ama gazdan sonra hemen rahatlamıyor, gün içinde mideyi yoracak bişey yedirmiyorum öorba içiyor akşam zaten hafif şeyler yiyor mamayı zaten içmiyor gaz yapacak bişey de yok ama aşiri gazlı
R

Rabia ..

18 Nisan 2026 23:25
Gülcan Şahan
10 aylığız bizde daha önce 160 ml içtiğini hatırlıyorum ama son 15 gündür 30 yada 50 ml toplasam günde 120 ml belki içiyor ek gıda yı az alıyor bilmiyorum diş midir hastalık mıdır gerçekten bende yoruldum geceleri derin uyku yok malesef
Mamayı görünce ağlıyor mu, ek gıdayla doyduğunu emin olsam sorun yok da onu da yiyor eller sürekli ağızda, büyük ihtimal diş ama ne yapılabilir rahatlatmak için, slikon parmakla masaj yapıyorum fırçalar gibi ama fayda yok zaten ağzını zor açıyor her şeye ağlıyor gün boyu
G

Gülcan Ş.

19 Nisan 2026 01:43
Mamayı görünce ağlamıyor ama biraz içiyor bırakıyor ben eline havuç salatalık verıyorum geceleri çok sık uyanınca calpol verıyordum sonra üst dişimiz patladı 10 gün önce sanırım üç diş daha yolda dişler çok sıkıntı yaa
R

Rabia ..

19 Nisan 2026 05:19
Bende gece yoğurt verdim yedi ama asla mamayı içmedi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir