10 Aylık Uyku Eğitimi Başlama
41 görüntüleme
F
Fatmanur N.
27 Eylül 2025 07:00
Belki biraz geç kaldım başlamak için ama artık benim için yorucu olmaya başladı uyku serüvenimiz. Kızım 4 ayına kadar kendi beşiğinde yattı, 4 ten sonra katıyen kendi yatağında uyumadığı için bizimle uyudu, diş serüvenimiz başlamıştı, sonra bizde öyle devam ettik yaz geldi yazlıktayken anneye bağlanma haftaları falan derken bugüne kadar benimle uyuyordu. Dün akşam park yatağını kurdum, sevdi hatta yatış pozisyonuna geldi, oynadı zıpladı. Emzirerek uyuttuğum için uyuduğunda yatağa koyacaktım ki koyar koymaz ağlayarak uyandı, pışpışladım, tekrar memeye getirdim dalınca tekrar uyandı bu sefer sanki dinlendi ve enerjik bi halde. Nasıl başlayacağımı bilmiyorum, gece de hala uyanıyor emmek istediği için onuda kesmek istiyorum, acıktığında olduğunu bende düşünmüyorum dişleri onu acıtıyor. Bu konuda bana etapları anlatacak birisi varsa çok sevinirim,üzülüyorum ama kendim içinde artık bu serüvene başlamam lazım. Miniğim gece kendi nasıl uyuyabilir ve uyanınca emmeden nasıl uykusuna devam edebilir ?
Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.