10 Aylık Uyku 😢
97 görüntüleme
İ
İrem ..
24 Şubat 2026 22:08
Bebeğim 10 aylık 8. Ayda uyku eğitimi aldık ama başarılı olamadık uykuya ilk geçişte memede geçmese bile gece uyanmalarında memesiz sakinleşmiyordu. Ama şimdi iş iyice çığırından çıktı çığlık çığlığa uyanıyor kucakta asla sakinleşmiyor memesiz geri uykuya dönmüyor diş için tetagil kullanıyoruz . Saat başı uyanıyor genelde uyuduğu maximum uyku 2 saat . Kesintisiz 3 saat uyku uyumayı özledim 😢 var mı önerisi olan ya da bu durumu atlatmış olan ?
A
Asu G. T.
24 Şubat 2026 22:19
dişten olabilir benim bebeğimde dişi çıkcağı zaman çok uyanıyor sonra bakıyorum diş çıkarmış oluyor anne sütü diş çıkarırken iyi geldiğini duymuştum
Z
Zlyh z.
24 Şubat 2026 22:30
9 . Aya kadar tetagil sonrasında bitkisel jel kullandım ama bu asla uyuyamadığı gecelerde onunda dinlenebilmesi için ağrı kesici Calpol verdim . Anne sütü alıyor temas çok istiyorlar. Sağlıkla büyüsünler

Ozlem S. Ş.
24 Şubat 2026 23:32
Maalesef 9 ayda bizde bağırarak uyanmaları yaşıyoruz emzirip uyutuyorum tekrar başa yanımda yatarsa ancak öyle susuyor oda bağırmayacağı anlamına gelmiyor. Üst dişlerde bu kadar olmamıştı alt yanlar daha sancılı geliyor galiba
Ş
Şeymanur S. ..
28 Şubat 2026 04:21
10. Aya girdiğimizden beri aynı durumdayım hiç diş çıkarmadı daha normalde çok güzel uyurdu şimdi yedide yatırıyorum iki saatte bir uyanıyor içten sonra neredeyse hiç uyumuyor ama gün içinde gayet keyifli gündüz uykusunu gayet iyi yapıyor her zamanki gibi
B
Betüllll
1 Mart 2026 04:46
Benim zıpır da 10 aylık çığlık çığlığa ağlıyor gözü kapalı alt 2 üst 2 çıktı acaba yanlar mı geliyor diyorum o kadar yoruldum ki . Bir yeri ağrıyor da ben mi bilmiyorum diyorum geriye attırıyor bazen kendini