10 Aylık Kilo Alımı Neden Az?
81 görüntüleme
D
Dilan S. ..
24 Temmuz 2025 09:02
Oğlum meme reddi,mama reddi uzun süre yaşadı.. şu an 3 öğün ek gıda günde 3 kez de mama içiyor ama mamayı isteyerek değil çünkü hep red yaşadık. Ek gıdayı fazla zorlamak istemiyorum çünkü onu da reddeder diye korkuyorum zaten her öğün bir çay bardağı kadar yemesi kafi. O kadar yiyor aşağı yukarı. Mama da 4 ölçek içiyor genelde. Laktoz alerjisi var diye alerji maması kullanıyoruz. Bu ay 200 Gr almış sadece. Doğum kilosu da 3050 . Şu an 8000 boyu da 72 cm . Aşırı hareketli asla yerinde durmuyor. Acaba o yüzden mi kilo almıyor? Dr genel muayenesi iyi dedi sağlıklı olsun yeter ama gelişimini kilo da gösteriyor. Eylülde işe başlayacağım. Ek gıdayı da bende diyor zaten zor yiyor nasıl yapacağız hiç bilmiyorum:((
M
Müjde C.
24 Temmuz 2025 09:38
Hangi mamayı kullanıyorsunuz, bizde pepti syneo sürekli red ediyor
D
Dilan S. ..
24 Temmuz 2025 09:42
Bebelac lf laktoz alerjisi olabilir dedi Dr ishalden dolayı 2 aydır kullanıyoruz ama her mamada red yedik başta içerdi şu an zorla 4 ölçek içiyor
M
Müjde C.
24 Temmuz 2025 09:54
Bende zorla 3 ölçek içiriyorum, 5 aylık daha ek gıdayada geçiremiyorum, işimiz çok zor
D
Dilan S. ..
24 Temmuz 2025 10:01
Hem de nasıl ben 10 aydır neler denedim çok şükür ek gıdada biraz rahatladım ama bu sefer de kilo alımı çok az ve ben başka birine nasıl bırakacağım bilmiyorum