10 Aylık Kabız

136 görüntüleme
M

Meltem G.

5 Mayıs 2026 22:34
10 aylık bebeğim ek gıdaya geçtiğinden beri hep kabız lifli beslıyorum sebze meyve balık et ekmek makarna karbonhidrat yok denilecek derecede az veriyorum hatta 1 aydır vermiyorum yinede 4-5 gün de çığlık çığlığa ağlayıp yapıyor ne yapmam gerek 1 defa lavman kullandım sürekli kullanmak ta önerilmiyor

Kabızlık ilacı da kullandım dulcosoft marka cok az bir etki edıyor
E

Ebru ..

5 Mayıs 2026 22:47
Mrb armut incir kabıza iyi geliyor günlük ara öğün olarak yogurt vs. İle karıştırıp verebilirsiniz
E

Ebru ..

5 Mayıs 2026 22:47
Hergün vermeye çalışın düzelir inşallah
E

Esra M.

5 Mayıs 2026 22:55
Benim 11 aylık bebeğim de aynı durumda bugün doktora götürdüğümde olması gerekenden fazla ek gıda veriyor olabileceğimi söyledi, aşırı da yediğini düşünmüyorum ama miktarı bir tık azaltacağım
M

Meltem G.

5 Mayıs 2026 23:01
Ebru
Hergün vermeye çalışın düzelir inşallah
Kayısı komposto veriyorum her gün o da iyi gelıypr diye biliyorum ama etki etmedi sanki denicem önerdiklerinizi
M

Meltem G.

5 Mayıs 2026 23:03
Esra Güngör
Benim 11 aylık bebeğim de aynı durumda bugün doktora götürdüğümde olması gerekenden fazla ek gıda veriyor olabileceğimi söyledi, aşırı da yediğini düşünmüyorum ama miktarı bir tık azaltacağım
Bende aslında oyle düşündüm 🫠yemesi var ama bilemedim ne gorse elimizde saldırıyor masada vermezsem yırtınıyor ağlamaktan
G

Gülcan Ş.

5 Mayıs 2026 23:12
Benim bebeğim de 11 aylık olacak ekmek makarna pilav tarzı tüketen bir bebek degıl yoğurt muhallebi çorba gibi şeyler yiyor ama hep kabız hep sıkıyor kendını dün çocuk cerahisne götürdüm röntgende bagırsakları dolu ve kabız göründü duphalac günde bir kez kilosuna göre 7 ml vermemi ve düzelme olmazsa sabah akşam 7 ser ml vermemi söyledi artı birde günde iki kez 15 dakika sıcak sudan oturtmamı ve karın masaşı yapmamı söyledi bir ay sonra kontrol dedı sizde su banyosu karın masajı yapabilirsiniz ama ilaçsız olmuyor düzelmiyorlar
Ö

Özge T.

5 Mayıs 2026 23:44
Bebeklere neden karbonhidrat vermediğinizi anlayamadım, bağırsağa dost ve enerji kaynağı aslında, karabuğday unu tam buğday unu yulaf unu bunlar bağırsak dostu, daha da çeşitleri var zaten. Ruşeym mesela. Bence beslenme düzeninizi dengelemelisiniz, protein-yağ-karbonhidrat grubu olacak
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir