10 Aylık İştahsızlık

233 görüntüleme
S

Seda D.

25 Ağustos 2026 00:41
Kızım doğduğundan beri iştahsız bir bebek. Hala daha pek fazla birşey yemez. Formül mamayı bile reddediyor. Sadece meme emiyor ama onu bile az emiyor. Bir haftadır bez sayısı da azaldı. Ne yapacağımı şaşırdım artık.
Hatice N. N.

Hatice N. N.

25 Ağustos 2026 01:55
Kızımda da aynı sorun var iştahsız 5 dk ya emiyor ya emmiyor doğduğu zamanlar 2-3 dk şimdi 8 aylık doktor kalori açığı var diyor kilo alımı az diyor ne yapacağım şaşırdım ona özel hazırladıklarımı yemiyor benim tabağımdakilere göz dikiyor vermeyince kıyamet kopuyor bende artık tuzsuz yemek hazırlayıp (kızımın yiyebileceği şekilde) birlikte yiyoruz böyle bir çözüm buldum
H

Hatice N. ..

25 Ağustos 2026 08:57
Benim oğlumda aynı pütürlü gıda da yiyemiyor hemen kusuyor ben de sürekli araştırıyorum doktora soruyorum bir çözüm arıyorım
R

Rabia K. ..

25 Ağustos 2026 11:07
Diş sancısı da iştahsızlık yapıyor maalesef belki ondandır
S

Seda D.

25 Ağustos 2026 11:10
Rabia K.
Diş sancısı da iştahsızlık yapıyor maalesef belki ondandır
O da eklendi malesef. İyice gitti. Bezleri hiç boş olmazdı. Şimdi bezlerde biraz boş çıkıyor.
R

Rabia K. ..

25 Ağustos 2026 11:12
Seda Duygulu
O da eklendi malesef. İyice gitti. Bezleri hiç boş olmazdı. Şimdi bezlerde biraz boş çıkıyor.
Rahatlatmaya çalışın soğuk uygulama vs biraz olsun iyi geliyor bizde de oldu diş döneminde günlerce sadece yoğurt yedi dişine iyi geldiği için
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir