10 Aylık Hiç Ek Gıda Yemiyor
138 görüntüleme
N
Naz E.
7 Ağustos 2025 17:20
Merhabalar 10 aylık erkek bebeğim hiç ek gıda yemiyor 6. Ayda tadımlara başlamıştık ama ozamandan beri hiç ilerleyemedik zorlarsam ağlıyor veya kusuyor çoğunluk anne sütü takviye olarak formül mama ile besleniyor henüz diş çıkarmadı 9.5 kilo ne yapmam gerekiyor lütfen bi yol gösterin

Fadile B.
7 Ağustos 2025 17:23
Alışması açısından her gün farklı farklı tarifler verebilirsiniz. Hiç öğün olarak yemediyse ayı da müsait pütürlü olarak başlaya bilirsin öğürmesi normal korkma çünkü çiğnemeyi öyle öğreniyorlar meyve püreleri ile başlaya bilirsin yoğurt ne çok aç ne çok tokken deneme emzir biraz sakinleşsin dene şarkılar oyunlar ile vermeyi dene çingirak salla dikkatini dağıtarak alışınca rahatça verirsin
N
Naz E.
7 Ağustos 2025 17:26
Aslında hepsini denedim ama alıştıramadım çok üzülüyorum böyle nereye kadar gidecek
G
Gamze A.
7 Ağustos 2025 17:33
Benimde bebeğim aynı ayda ve kiloda sizinle aynı şeyleri yaşıyorum ne yaptıysam istemiyor şuan kulak enfeksiyonu var antibiyotiği zor veriyorum ateş düşürücüyü zor veriyorum
N
Naz E.
7 Ağustos 2025 17:41
Bende hiç ilaç içiremiyorum aynı şekilde sizin doktorunuz ne diyor ben bugün yine sordum zorlama ama sürekli dene diyor
S
Sibel Y.
7 Ağustos 2025 17:53
Benim bebeğim de ek gıda hiç yemezdi şimdi 14 aylık baya yiyor endişelenmeyin belki tokken yediriyorsunuzdur
N
Naz E.
7 Ağustos 2025 18:02
Böyle şeyler duyunca biraz içim ferahlıyor umarım yer açken denedim tokken denedim ikisinin arasında denedim yemedi 😔
S
Sibel Y.
7 Ağustos 2025 19:00
Aynı ben de öyle yapardım asla yemezdi neler denedim ağzına sürmezdi ama şuan gayet yiyor diş döneminde de iştah olmuyor bence bir sorun yoktur ilerde yiyecektir☺️
N
Naz E.
7 Ağustos 2025 19:14
İçimi ferahlattınız çok teşekkür ederim 🥰
G
Gamze A.
8 Ağustos 2025 06:12
Bana da zorlama diyorlar hangi doktora sorsam bütün kontrolümüz vardı kulak enfeksiyonu için hastalığı iyileşşsin demirine bakalım ona göre diyetisyene ve çocuk gelişimciye yönlendireceğini söyledi
A
Aysel.nur K.
8 Ağustos 2025 07:56
Benimkide erkek bebeği ek gıdayi başladığımızda beri dış sureci içindeyiz kaşık görünce başını ceviriyir ve kilosuda da 8 kilo 9 buçuk ayligiz acaba bende mi formül mama versem😒sadece tek memeden süt iciyir
G
Gamze A.
8 Ağustos 2025 08:45
Ben mama da denedim kabuk etmedi biberonu hiç istemedi sadece emiyor