10 Aylık Gel Gel Bay Bay ve Alkış Yapmıyor
138 görüntüleme
E
Esra K. ..
28 Kasım 2025 10:45
Bebeğim 9 ay 28 günlük. Oyuncaklar oynaması var.Baba mama gibi kelimeride söylüyor ama bütün uğraşıma rağmen gel gel, bay bay ve alkış gibi davranışları yapmıyor vebazende elindeki nesneye daldığı için söyleneni duymuyor gibi acaba otizmde şüphelenmeli miyim? Meme reddi yaşadıktan sonra mama içti onuda sadece uyurken alıyor ek gıdaya istekli değil ve ne bulursa ağzına alıyor yerde ne görürse yeme derdinde gerçektençok endişeliyim yardımınıza ihtiyacım var 😞
S
Safiye Ş. ..
28 Kasım 2025 10:59
Lütfen böyle düşünmeyin, ne kadr artti bu otizim şüphesi ins öyle bisi yoktur içinizi ferah tutun
Olabilir yani şuan yapmaz belki bi on gün sonra yapar bebekler çok hızlı gelişim gösteriyor değişiyor çok düşünüp stresle geçirmeyin günlerinizi
Olabilir yani şuan yapmaz belki bi on gün sonra yapar bebekler çok hızlı gelişim gösteriyor değişiyor çok düşünüp stresle geçirmeyin günlerinizi
E
Esra K. ..
28 Kasım 2025 11:03
İnşallah yokturama içimdeki endişeyi atamıyorum üstüne gittikçe daha çok yoruluyorum ama elimde olmadan kendimi sürekli otizm belirtilerine bakarken buluyorum😞
E
Elif B.
28 Kasım 2025 14:06
Osman hoca kendi oğlununda 18-20 ay olana kadar bay bay yapmadığını öpücük atmadığını söylemişti
E
Elif B.
28 Kasım 2025 14:07
Benim oğlumda tam 10 aylık oldu bay bay gel gel yapmıyor bir ara alkış yaptı geri bıraktı sonra tekrar yaptı şuan yine yapmıyor
E
Esra K. ..
28 Kasım 2025 14:17
Osman hocanın bu söylemine hiç denk gelmedim gerçekten Osman hocayı severek ve güvenerek takip ediyorum. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim inşallah endişem yersiz bir endişedir bunu çok istiyorum 🤲🏻
E
Elif B.
31 Aralık 2025 14:56
Merhaba bebeğiniz ne durumda şuan ? @Esra Kiliç