10 Aylık Emeklemiyor
54 görüntüleme
İ
İrem K.
13 Nisan 2026 21:34
Bebeğim 10aylık kız ve ne emekliyor ne DE tutunup kalkabiliyor instada 5aylık emekleyenleri görünce çok üzülüyorum zaten zayıf bi bebek güçsüz mü acaba anlamıyorum doktor da zamanı vardır diyip geçiştiriyor. Ayaklarının üstüne basabiliyor kollarından tutunca adım atıyor sürünerek gidiyor ama diz üstüne çıkmayı emklemeyi asla yapamıyor neden

Fatma A. U.
13 Nisan 2026 21:36
Her bebeğin gelişimi farklı sakin olmaya çalışın herşeyin zamanı var merak etmeyin
K
Kübra H.
13 Nisan 2026 21:37
Bebeğim 5aylık emeklemiyor. Emeklemek bir gelişim basamağı değil dedi daha geçen gün Osman bey. Bence acele etme emeklemeden direkt yürüyen duydum
A
Aslı A. ..
13 Nisan 2026 21:38
Emeklemek zorunda değil demisti doktor . Emeklemek gelişim göstergesi değil hic emeklemeden yürüyebilir demisti dr umur özdöl instagramdan takip edebilirsiniz. Ben bi Osman hoca bi de Umur hocayı takip ediyorum 🙏
L
Lale
13 Nisan 2026 21:41
İrem hanım yanlız değilsiniz merak etmeyin. Benim de bebeğime on aylık sadece sürünüyor koltuk kenarında desteksiz duruyor kollarından tutunca adım atıyor ama emeklemiyor
İ
İrem K.
13 Nisan 2026 21:44
İrem hanım yanlız değilsiniz merak etmeyin. Benim de bebeğime on aylık sadece sürünüyor koltuk kenarında desteksiz duruyor kollarından tutunca adım atıyor ama emeklemiyor
L
Lale
13 Nisan 2026 21:48
Aynı benimki de koltuğa tutunup kalkamıyor ama ben kaldırınca durabiliyor