10 Aylık Ek Gıda Reddi Memeye Bağlanma

113 görüntüleme
S

Saliha Ö.

10 Temmuz 2025 17:47
Kızım 10 aylık. Bazen 1-2 kaşık bazen hiç yemek yemiyor ne öğünleri ne ara öğünleri var resmen yemeğe savaş açmış durumda mama içen bir bebekti artık onuda istemiyor sadece emiyor dün gece 6 saat aralıksız memede kalmak istedi her uyandığında emmek için ağladı bu normal mi başka yaşayan var mı
K

Kübranur ..

10 Temmuz 2025 17:56
Bizde 8 aylığız aynı durumdayız geçici bir süreç mi acaba
S

Saliha Ö.

10 Temmuz 2025 18:02
Umarım öyledir çünkü bu aylarda sadece anne sütünün yeterli olmayacağından bahsediyor herkes
G

Gamze Ş.

10 Temmuz 2025 18:25
10 aylık oğlum bizde aynı durumdayız ve ortalama yarım saat de bi emmem istiyor gece boyu meme de
T

Tuğçe İ.

10 Temmuz 2025 18:49
10 aylık kızım var, birebir aynı şeyleri yaşıyoruz. kimseye gitmek istemiyor. beni göremeyince ağlıyor. çok sosyal bir bebekti.
T

Tuğçe İ.

10 Temmuz 2025 18:49
geceleri özellikle yanımda yatmak istiyor yatağına yatırıyorum uyanıyor, yanımda daha uzun uyuyor
S

Saliha Ö.

10 Temmuz 2025 18:50
Tuğçe hanım aynı şekilde babasını bile istemiyor bazen yapışık ikiz gibi geziyoruz evde
A

Aslı Ü.

11 Temmuz 2025 09:08
Benimde kizim 9 aylık şu an resim atabilsem size keşke kolumun altında uyuyor koala gibiyiz evde mutfak tuvalet salon hepsinde kucağımda ama geçici diye düşünüyorum inşallah 😀
H

Helin A.

11 Temmuz 2025 20:05
Allahım aynı durumdayız bugün hıçkıra hıçkıra ağlayacaktım az kaldı önce katı gıda sonra anne sütü vermeye çalışıyorum mama sandalyesine geçtiğimiz an ağlıyor kendi eliyle yer normalde yok ağzını kitliyo eline alıp ağzına götürse bile hemen tükürüyo 3 gündür kabız bir de ama ben karar verdim bu iki gün hiö zorlamayıp sadece meme verecem 2 gün sonra tekrardan densyecem çok yoruldum gerçekten sinir sistemim komple çökmek üzere
H

Helin A.

11 Temmuz 2025 20:06
Bu arada benim kızım da 10 aylık Allah bize sabır versin atak ayı falan diyolar ama bende panik atak yaptı artık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir