10 Aylık Ek Gıda

138 görüntüleme
O

Ozlem

21 Şubat 2026 17:49
10 aylık bebek ortalama olarak az çok kaç kaşık yemeli ? Bebeğim 2-3 yemek kaşık sonrasını yemiyor. Yediği kadar diyordum fakat 9-10. Ayda toplamda 400 gram almış. Şuanki kilosu 7800 gram. Biliyorum ay geçtikte kilo alımı düşüyor ama biraz toparlasın istiyorum. Nasıl artırıcam az yiyor hareketli bir bebek. Çoğu şeyi denedim. Önerileriniz var mı ?
T

Tuğba B. ..

21 Şubat 2026 18:47
Benimde 3 en fazla 5 kaşık zorlamıyorum ama ne olacak bilmiyorum sabah kahvaltısı hiç yok yumurta hiç yemiyor
O

Ozlem

21 Şubat 2026 18:58

Tuğba Beyazgül

Benimde 3 en fazla 5 kaşık zorlamıyorum ama ne olacak bilmiyorum sabah kahvaltısı hiç yok yumurta hiç yemiyor

Bende zorlamıyorum ama dediğiniz gibi ne olacak bilmiyorum hep düzelir diye düşündüm ama kaç ay oldu. Yumurtayı tarhanalı denediniz mi
T

Tuğba B. ..

21 Şubat 2026 20:06

Ozlem

Bende zorlamıyorum ama dediğiniz gibi ne olacak bilmiyorum hep düzelir diye düşündüm ama kaç ay oldu. Yumurtayı tarhanalı denediniz mi

Tarhanalı nasıl yapıyorsunuz. Pankek ,sade,fincanda her türlü denedim yemedi
O

Ozlem

21 Şubat 2026 20:20

Tuğba Beyazgül

Tarhanalı nasıl yapıyorsunuz. Pankek ,sade,fincanda her türlü denedim yemedi

https://www.instagram.com/reel/C29bJkNoonp/?igsh=MTB6cW4xemYzMXp5eg== bu tarifi yapıyorum ben. Belki bebişiniz sever 🫶🏻
T

Tuğba B. ..

21 Şubat 2026 21:30

Ozlem

https://www.instagram.com/reel/C29bJkNoonp/?igsh=MTB6cW4xemYzMXp5eg== bu tarifi yapıyorum ben. Belki bebişiniz sever 🫶🏻

Teşekkür ederim yarın deneyeceğim yer inşallah
O

Ozlem

22 Şubat 2026 10:50

Tuğba Beyazgül

Teşekkür ederim yarın deneyeceğim yer inşallah

İnşallah. Denediniz mi merak ettim 🫠
T

Tuğba B. ..

22 Şubat 2026 11:29

Ozlem

Anne sütü verdim uyanınca şimdi yapacağım acıkmasını bekledim sonucu yazarım:)
T

Tuğba B. ..

22 Şubat 2026 12:20

Ozlem

Yaa çok mutlu oldum yedi hepsini teşekkür ederim
O

Ozlem

22 Şubat 2026 12:36

Tuğba Beyazgül

Yaaa bende çok sevindim yemesine rica ederim 🫶🏻
G

Gülcan Ş.

22 Şubat 2026 13:17

Tuğba Beyazgül

Herkese merhaba bizde ek gıda sürecindeyiz sabahtır yorumunuzu bekliyordum bende deneyeceğim kızıma umarım bizde başarılı oluruz
T

Tuğba B. ..

22 Şubat 2026 13:20

Gülcan Şahan

Herkese merhaba bizde ek gıda sürecindeyiz sabahtır yorumunuzu bekliyordum bende deneyeceğim kızıma umarım bizde başarılı oluruz

İnş yer sizinde bebeğiniz ben sevmez diye düşündüm şaşırdım açıkçası 1 tam yumurta yemiş oldu böylelikle
G

Gülcan Ş.

22 Şubat 2026 13:23
sizin adınıza sevındım benim kızımın yumurtanın beyazına alerjisi var sarısını verıyorum sadece

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir