10 Aylık Ek Gıda

106 görüntüleme
O

Ozlem

7 Şubat 2026 20:45
Bebeğiniz 10 aylıkken ana+ara öğün şekliniz nasıldı mamayı kaç cc veriyordunuz. İştahı kapalı. Acaba ben mi bir yerlerde hata yapıyorum ?
Fatma N. İ. .

Fatma N. İ. ..

7 Şubat 2026 20:57
Sorun nedir kafasını çeviriyor yemiyormu diş dobemindeyse eğer kızım 10 aylık yaklaşık 1 aydır ek gıdayı reddetti üst iki diş gelince yemeye başladı ağrıdan vs yemiyor ek gıdayı ama mamayı veya sütü bilemeyeceğim
M

Meryem B.

7 Şubat 2026 21:46
Benim 10 aylık bebeğimin rutini şöyle; sabah kahvaltı veririm ardından uyur, uyandığında meyve püresi ara öğün olarak yer, 1 saat sonda çorba ve yoğurt ile öğle yemeği, ikindi de genelde muzu çatalla ezer veririm, akşam da uyumadan önce kaşık mamasını yer. Bu rutinde mamasını sadece uykuya geçişlerde içiyor; yaklaşık 150-180 ml kadar. Gecede 1 bazen 2 defa maması oluyor.
O

Ozlem

8 Şubat 2026 01:40

Fatma Nur İnci

Sorun nedir kafasını çeviriyor yemiyormu diş dobemindeyse eğer kızım 10 aylık yaklaşık 1 aydır ek gıdayı reddetti üst iki diş gelince yemeye başladı ağrıdan vs yemiyor ek gıdayı ama mamayı veya sütü bilemeyeceğim

Kafasını çeviriyor eliyle ittiriyor. Kendisi bir iki kaşık yemeye çalışıyor ama onuda ağzına götürürken döküyor zaten. İnşallah 1 ay sürmez 😣. Tesekkürler cevabınız için
O

Ozlem

8 Şubat 2026 01:41

Meryem Balat

Benim 10 aylık bebeğimin rutini şöyle; sabah kahvaltı veririm ardından uyur, uyandığında meyve püresi ara öğün olarak yer, 1 saat sonda çorba ve yoğurt ile öğle yemeği, ikindi de genelde muzu çatalla ezer veririm, akşam da uyumadan önce kaşık mamasını yer. Bu rutinde mamasını sadece uykuya geçişlerde içiyor; yaklaşık 150-180 ml kadar. Gecede 1 bazen 2 defa maması oluyor.

Tesekkür ederim cevabınız için

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir