10 Aylık Çişli Bez Sayısı

273 görüntüleme
R

Rukiye

3 Mart 2026 00:17
Herkese merhaba hep söylenen günde en az 5 6 çişli bez sayısı ne zamana kadar geçerli acaba bebeğim 10 aylık oldu ek gıda mama ve anne sütü alıyor mamayı gece yatmadan 90 cc veriyorum gün içinde içmiyor günde 3 dolu çişli bez alıyorum normal midir acaba bu durum
Ö

Özge T.

3 Mart 2026 00:34
Merhaba biz de 10 aylığız, günde kaka hariç 4 bez değişimi yapıyorum sizin de normal görünüyor daha iyisi aylık kilo takibinden anlaşılır zaten, eksiği varsa doktor belirtir
R

Rukiye

3 Mart 2026 00:38

Özge Topçu

Merhaba biz de 10 aylığız, günde kaka hariç 4 bez değişimi yapıyorum sizin de normal görünüyor daha iyisi aylık kilo takibinden anlaşılır zaten, eksiği varsa doktor belirtir

800 grama yakın aldı bu ay ama ek gıda güzel besleniyor mama çok içmiyor çişi en çok mama etkiliyordu o yüzden aklıma takıldı
Ö

Özge T.

3 Mart 2026 00:39
Gayet güzel kilosunu almış görünüyor, mama su içerdiği için etkiliyordur, doğrudan su tüketimine de dikkat edin içiniz rahat değilse
O

Ozlem

3 Mart 2026 02:19

Rukiye

800 grama yakın aldı bu ay ama ek gıda güzel besleniyor mama çok içmiyor çişi en çok mama etkiliyordu o yüzden aklıma takıldı

Merhaba kilo alımı için ek gıdada özel yaptıgınız bir şey varmı
R

Rukiye

3 Mart 2026 10:55

Ozlem

Merhaba kilo alımı için ek gıdada özel yaptıgınız bir şey varmı

Merhaba protein ağırlıklı beslemeye çalışıyorum her gün 1 yumurta mutlaka veriyorum üzerine tahin döküyorum bir de ekstra atom diye bir tarif var hastalanmayan çocuk instagram sayfasında onu yaptım onu veriyorum öğünlerden sonra onun etkisi olduğunu düşünüyorum
O

Ozlem

3 Mart 2026 11:05

Rukiye

Merhaba protein ağırlıklı beslemeye çalışıyorum her gün 1 yumurta mutlaka veriyorum üzerine tahin döküyorum bir de ekstra atom diye bir tarif var hastalanmayan çocuk instagram sayfasında onu yaptım onu veriyorum öğünlerden sonra onun etkisi olduğunu düşünüyorum

Evet biliyorum onu ama kızım sevmedi saklayabildiğim kadar vermeye çalısıyorum :) Öğünden sonra ne kadar miktar veriyorsunuz
R

Rukiye

3 Mart 2026 11:11

Ozlem

Evet biliyorum onu ama kızım sevmedi saklayabildiğim kadar vermeye çalısıyorum :) Öğünden sonra ne kadar miktar veriyorsunuz

1 veya 2 tatlı kaşığı veriyorum ne kadar yerse. Ben buzdolabında muhafaza ediyorum donuyor parça parça veriyorum ağzına öyle yiyor bazen Yoğurduna katıyorum. Sizin de mş zayıf bebeğiniz
O

Ozlem

3 Mart 2026 11:16

Rukiye

1 veya 2 tatlı kaşığı veriyorum ne kadar yerse. Ben buzdolabında muhafaza ediyorum donuyor parça parça veriyorum ağzına öyle yiyor bazen Yoğurduna katıyorum. Sizin de mş zayıf bebeğiniz

Yani günde toplam 3-4 tatlı kaşığı yapıyor öyle değil mi yanlış anlamadım. Tatlı türlerini sevmiyor maalesef yoğurda kattıgımda anlıyor :). Bana göre evet 1-2 kilo toparlasın istiyorum çok iştahlı bir bebek değil .Doktorlara göre normal
H

Hakime S.

3 Mart 2026 20:55

Rukiye

Maşallah çok iyi kilo almış ek gidayi kaç öğün veriyorsunnuz
R

Rukiye

3 Mart 2026 20:57

Hakime Sim

Maşallah çok iyi kilo almış ek gidayi kaç öğün veriyorsunnuz

2 öğün veriyorum bazen 3. Ara öğün çok yapmıyor sabah kahvaltı veriyorum akşam da yemek çorba ne varsa tabi sık sık emiyor
H

Hakime S.

4 Mart 2026 16:16

Rukiye

2 öğün veriyorum bazen 3. Ara öğün çok yapmıyor sabah kahvaltı veriyorum akşam da yemek çorba ne varsa tabi sık sık emiyor

Anladım Rukiye hanım peki kahvaltı ve akşam yemeğinde neler veriyorsunuz
A

Alya

4 Mart 2026 22:56
Bebeğiniz günde kaç defa emiyor
R

Rukiye

4 Mart 2026 23:25

Hakime Sim

Anladım Rukiye hanım peki kahvaltı ve akşam yemeğinde neler veriyorsunuz

Kahvaltıda mutlaka 1 yumurta veriyorum her gün üzerine tahin döküyorum bazen peynirli yapıyorum öğlen veya akşam da genelde kıymalı çorbalar ya da yemekler yapıyorum salçasız tuzsuz et suyuyla mutlaka protein olsun diye mesela mercimek çorbası yapıyorsam içine kuzu kıyma koyuyorum bulgur bilavına öyle et koyuyorum bazen. Boş sebze çorbası vermiyorum doyurucu besleyici olsun istiyorum ve yanına yoğurt ekliyorum yemeğe göre
R

Rukiye

4 Mart 2026 23:27

Alya

Bebeğiniz günde kaç defa emiyor

Bebeğim memeye biraz düşkün sık sık emiyor kısa da olsa neredeyse 2 saatte bir emiyor diyebilirim bazen saat başı iki yudum da olsa
A

Alya

4 Mart 2026 23:29
Benim kızımda emiyor ama uzun süreli değil iki çekip bırakıyor etrafa bakıyor bende doyup doymadığından sütüm yeterli mi yetersiz mi diye şüpheye düşüyorum
R

Rukiye

4 Mart 2026 23:44

Alya

Benim kızımda emiyor ama uzun süreli değil iki çekip bırakıyor etrafa bakıyor bende doyup doymadığından sütüm yeterli mi yetersiz mi diye şüpheye düşüyorum

Kaç aylık kızınız benim oğlum da öyle aslında büyüdükçe emme süresi kısalıyor ve güçlendikleri için kısa sürede doyuruyorlar karınlarını kilo alımı iyiyse şüphe etmeyin
Birgül K. D.

Birgül K. D.

4 Nisan 2026 14:25

Rukiye

Tarif nedir acaba
R

Rukiye

4 Nisan 2026 14:29

Birgül Koşan Demir

Tarif nedir acaba

İnstagramda hastalanmayan çocuk sayfasında detaylı tarif var ölçüleriyle birlikte ordan bakın isterseniz daha doğru olur
Birgül K. D.

Birgül K. D.

10 Nisan 2026 01:01

Rukiye

İnstagramda hastalanmayan çocuk sayfasında detaylı tarif var ölçüleriyle birlikte ordan bakın isterseniz daha doğru olur

Teşekkür ediyorum sağolun bakacağım muhakkak 🤗

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir