10 Aylık Çişli Bez Sayısı

69 görüntüleme
R

Rukiye

3 Mart 2026 00:17
Herkese merhaba hep söylenen günde en az 5 6 çişli bez sayısı ne zamana kadar geçerli acaba bebeğim 10 aylık oldu ek gıda mama ve anne sütü alıyor mamayı gece yatmadan 90 cc veriyorum gün içinde içmiyor günde 3 dolu çişli bez alıyorum normal midir acaba bu durum
Ö

Özge T.

3 Mart 2026 00:34
Merhaba biz de 10 aylığız, günde kaka hariç 4 bez değişimi yapıyorum sizin de normal görünüyor daha iyisi aylık kilo takibinden anlaşılır zaten, eksiği varsa doktor belirtir
R

Rukiye

3 Mart 2026 00:38

Özge Topçu

Merhaba biz de 10 aylığız, günde kaka hariç 4 bez değişimi yapıyorum sizin de normal görünüyor daha iyisi aylık kilo takibinden anlaşılır zaten, eksiği varsa doktor belirtir

800 grama yakın aldı bu ay ama ek gıda güzel besleniyor mama çok içmiyor çişi en çok mama etkiliyordu o yüzden aklıma takıldı
Ö

Özge T.

3 Mart 2026 00:39
Gayet güzel kilosunu almış görünüyor, mama su içerdiği için etkiliyordur, doğrudan su tüketimine de dikkat edin içiniz rahat değilse
O

Ozlem

3 Mart 2026 02:19

Rukiye

800 grama yakın aldı bu ay ama ek gıda güzel besleniyor mama çok içmiyor çişi en çok mama etkiliyordu o yüzden aklıma takıldı

Merhaba kilo alımı için ek gıdada özel yaptıgınız bir şey varmı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir