10 Aylık Çiş Yapmıyor

223 görüntüleme
E

Ebrar

11 Mayıs 2026 19:11
2 3 gündür havalar sıcakladı çok terliyor çişli bez dolu değil. Bursada oturuyorum. Ne yapmalıyım bol su içiyor ona rağmen dolu değil bi kaç dolu yaptı
E

Ebrar

11 Mayıs 2026 19:16
Acil cevap verirseniz çok çok mutlu olurum
Ö

Özge T.

11 Mayıs 2026 19:50
Merhaba susuzluktan dolayı oluşan belirtiler nedir onları araştırıp bebişinizde var mı bunlar diye gözlemleyin benim tavsiyem. Geçici bir şeydir belki, yediği katı gıdaların su tutuculuğuyla da ilgili olabilir benim oğlum da bulgurdan sonra kabız gibi oldu mesela
M

Melike ..

11 Mayıs 2026 19:53
İnce giydirin, sık sık su teklif edin, meyvenin sebzenin suyu ve yoğurt çok iyi olur mama yada anne sütünü azaltmayın her fırsatta teklif edin. Bizde borsadayız bizde aymı durumu yaşıyoruz. İdrar keskin kokmuyor ve 6-8 saat kadar hiç yapmıyorsa sorun yok
E

Ebrar

11 Mayıs 2026 19:55
Özge Topçu
Merhaba susuzluktan dolayı oluşan belirtiler nedir onları araştırıp bebişinizde var mı bunlar diye gözlemleyin benim tavsiyem. Geçici bir şeydir belki, yediği katı gıdaların su tutuculuğuyla da ilgili olabilir benim oğlum da bulgurdan sonra kabız gibi oldu mesela
Evet kabız oluyor
E

Ebrar

11 Mayıs 2026 19:56
Melike
İnce giydirin, sık sık su teklif edin, meyvenin sebzenin suyu ve yoğurt çok iyi olur mama yada anne sütünü azaltmayın her fırsatta teklif edin. Bizde borsadayız bizde aymı durumu yaşıyoruz. İdrar keskin kokmuyor ve 6-8 saat kadar hiç yapmıyorsa sorun yok
Keskin bi kokusu yok. Dolu olmadada 1 saatte bir bakıyorum bezine çizgi mavi oldu mu diye çiş göstergesine orda sıkıntı yok elhamdülillah
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir