10 Aylık Bi Bebeğin Uyku Durumu Nasıl Olmalı?

60 görüntüleme
N

Neslihan Ö.

5 Nisan 2026 14:54
Ben mi hata yapıyorum acaba kızım genelde sabah 6 7 gibi uyanır 10 gibi 1 saat uyur tekrar bi öğle uykusu geliyo hemen 12 gibi yattıysa 2 saati geçer uyuması en uzun uykusu bu akşam 6 gibi uykusu geliyo tekrar uyutuyorum bu da 1 saat sürüyo gece artık geç uyumaya başladı gece de şöyle bi sorun var ara ara uykuyla uyanıklık arasında bi yerde
N

Neslihan Ö.

5 Nisan 2026 14:55
Ve de emziği bıraktı beni emzik olarak kullanıyo
T

Tuba Y.

5 Nisan 2026 15:13
10 aylık bebeğin 2 uyku yapması daha sağlıklı olur uyanıklık süresi 3 saat civarında olursa daha düzenli olur. Benim kızımda 10 aya girdi yeni artık 2 uyku yapıyoruz 1-2 haftadır. Biraz zaman gerekiyor oturmaası için. Gündüz çabuk uyanırsa pişpişlayın geri dalar süre uzayabilir ☺
N

Neslihan Ö.

5 Nisan 2026 15:14
Dün akşam uyutmim dedim aşırı mızmızlanıyo mecbur uyutuyorum
F

Figen ..

5 Nisan 2026 16:27
neslihan hanım aynısını ben de yazmıştım emziği bıraktı ve gerçekten beni emzik olarak kullanıyor diye ben nasıl düzelttim size anlatıyım ilk üç gün zorlandım sabah 7 de en geç 7:30 da uyandırdım ilk uykusunu 10:30 da uyanışı 11:30 ikinci uykusunu da 14:30-15:00 arası yaptırıp 17:00 civarı uyandırdım sonra akşam 8:30-9 gibi yatırdım sabaha kadar kesintisiz uyudu diyemem başta yordu gece sürekli uyanmak ve emmek istedi ama ben sürekli karanlık ortamda onu emzirip uyuttum asla tepki vermedim onunla oynamadım sabah 5-6 gibi uyanmaya çalıştı aldım emzirerek yanımda yatırdım böyle böyle üç günün sonunda alıştı
N

Neslihan Ö.

5 Nisan 2026 21:01
Denicem mutlaka

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir