10 Aylık Bebek Tatilde Ek Gıda Konusu
628 görüntüleme
E
Eda Ö.
27 Nisan 2026 01:23
Mrb ilk kez ek gıda döneminde uzun yola çıkacağız ve 7 gün konaklamalı gecicek ek gıda süreci dışarıda nasıl olacak ne yapacağım bilemiyorum tuzsuz yediriyorum ev yoğurdu dışarıda bulamam mesela nasıl şeyler vereceğim uzun yolda ve gittiğimiz kaldığımız otelde vs tecrübesi olan varsa yazabilir mi rica etsem tşk ederim
E
Es
27 Nisan 2026 01:58
Otel yemekleri genellikle tuzsuza yakın seviyede tuz içeriyor. Çorbalar bu anlamda değerlendirilebilir. Et balık tavuk gibi yemeklerin içleri verilebilir en tuzsuz kısımlarından. Meyveler bir opsiyon olabilir. İyi markaların doğal yoğurtları var. Yine hazır satılan katkısız koruyucusuz tuz içermeyen çorbalar var. Şekersiz meyve sebze püreleri var. Ben de ilk kez oğlum 8 aylıkken tatile gitmiştim ama gözümde büyüttüğüm kadar sorun yaşamadık. Ek gıdaya da biraz isteksizdi oğlum belki onun da etkisi olmuş olabilir. Bizimki daha çok emzirme şeklinde geçmişti.
E
Eda Ö.
27 Nisan 2026 13:31
Çok teşekkür ederim aklımda bulunduracagım bunları
C
Ceren A.
Premium Üye
27 Nisan 2026 21:16
Benim kızımda 9 aylık termal yemek çantalarından aldım içine buz aküsü koyup biraz yoğurt bir kaç küçük kavanoz çorba koyacağım pankek vs zaten gidilen yerlerde dolap oluyor rahatlıkla muhafaza edersiniz sizinde fikirleriniz varsa alırım ☺️
E
Eda Ö.
27 Nisan 2026 21:18
Cok teşekkür ederim bende ilk kez deneyimleyeceğim aklıma gelen olursa yazacağım mutlaka size, yemek yada corba kavanozla konserve şeklinde kapatmak aklıma geldi ama yapsam mi bilemedim tutar mı acaba diye
E
Eda Ö.
27 Nisan 2026 21:20
Birde şu sorum var size arkadaşlar ayakta sallanıyor uyurken evde
Yolculukta araba da nası uyutacağım onu düşünüyorum kucakta hiç uyumaz yani cok zor işim pusetteyken hafif sallıyordum ıyıydı
Şimdi
Oto koltuğuna geçtik sallanmaz ki o da ne yapacağım en önemli şey bu aslında uyku
Yolculukta araba da nası uyutacağım onu düşünüyorum kucakta hiç uyumaz yani cok zor işim pusetteyken hafif sallıyordum ıyıydı
Şimdi
Oto koltuğuna geçtik sallanmaz ki o da ne yapacağım en önemli şey bu aslında uyku
Yükleniyor...