10 Aylık Bebek Gelişimi
67 görüntüleme
M
MK ..
5 Mart 2026 22:09
Bebeğim 10 ay 5 günlük tutunarak koltuklarda gezebiliyor emekleme vs güzel al ver gibi komutları anlıyor ayına uygun basit oyunları oynayabiliyor ancak dil gelişiminden endişe duyuyorum gün boyu ses çıkartıyor ama çok istekli değil mama nene dede gibi şeyleri söylüyor canı isterse ekran sıfır bol bol kitap okuyorum konuşuyorum sürekli olarak haraket etmek istiyor hiperaktif olacak diye korkuyorum on aylık bebeğin gelişimi nasıl olmalı dil konusunda endişe etmeli miyim tecrübeli anneler yanıtlarsanız sevinirim.
A
Arzu.G
5 Mart 2026 23:07
Gelişiminin geride olduğunu düşündürecek bir cümle aradım yazınızda :) daha napsin bu çocuk annnesssiiii
M
MK ..
5 Mart 2026 23:23
Teşekkür ederim 🥰 etrafımda az konuşuyor diye strese sokuyorlar çok haraketli diye korktuyorlar ilk bebek olunca endişe ediyor insan ister istemez
A
Arzu.G
5 Mart 2026 23:28
Teşekkür ederim 殺 etrafımda az konuşuyor diye strese sokuyorlar çok haraketli diye korktuyorlar ilk bebek olunca endişe ediyor insan ister istemez
M
MK ..
5 Mart 2026 23:33
Bazen bu destek mesajını görmek bile çok mutlu ediyor insanı çok teşekkür ederim
A
Arzu.G
5 Mart 2026 23:34
Bazen bu destek mesajını görmek bile çok mutlu ediyor insanı çok teşekkür ederim