10 Aylık Bebek Böbrekler Küçük Denildiği İçin Sintigrafi

52 görüntüleme
B

Burcu U. ..

9 Nisan 2026 21:21
10 aylık bebeğimde 8 aylıkken Bebeğimde idrar yolu enfeksiyonuna bağlı böbrek iltihaplanması vardı antibiyotik iğne ile tedavi edildi tahlili ve kültürü temiz çıktı Nefroloji uzmanına da gösterdik tetkik sonuçlsro sağlıklı çıkmış ama madem geldiniz yine de ultrason isteyip bakalım dedi 10 aylık bebeğimin böbreklerinin boyutunun ayına göre küçük olduğunu söyledi sintigrafi istedi. Çektirme konusunda çekingen davranıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz çünkü başka bir hekime daha götürüp tekrar ultrasonla baktırsam mı acaba yardımınızı rica ediyorum.
Y

Yağmur

9 Nisan 2026 21:38
Merhaba bizim bebektede sol böbrekte genişleme ve kristaller var doktorumuz ne diyorsa öyle devam ediyoruz, çocuk nefroloji doktoru yan dal olduğu için işin ehli oluyor yinede karar sizin tabi
B

Burcu U. ..

9 Nisan 2026 21:40
Kafam karıştı diğer ultrasonlarda hiç böyle bir şey söylememişti ne yapsam bilemedim
D

D ..

9 Nisan 2026 21:47
Kesinlikle dikkate alın isterseniz başka bir doktora daha gidin ama önemli bir konu

Daha önce ateşi olmuşmuydu 38 civarı
B

Burcu U. ..

9 Nisan 2026 21:53
İdrar yolu enfeksiyonu geçirdiğinde 38 civarı yükselmişti 8. Ayda

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir