10 Aylık Bebek
190 görüntüleme
İ
İrem E.
30 Nisan 2026 15:44
Bebeğim 10. ayına girdi her yemeği yiyen yeme problemimiz olmayan bir bebekti ama şimdi hiç birşey yemiyor bu durum çok canımı sıkıyor bizim gibi olan varmı ?
A
Aleyna N. T.
30 Nisan 2026 16:45
Benimkide öyle. Birşeyleri yedirene kadar canım çıkıyor. Ama sonunda yemek istemiyor demekki diyorum ve inat etmiyorum artık. Sırf yesin diye sevdiği ya da seveceği şeyleri de vermiyorum çünkü onlar bile değişti garip bir şekilde. Sanırım gelişim ataklarıyla ilgili bir problem. Lakin düzeliyor bence zamanla, inşallah sizinki de düzelir. Tabii bununla ilgili net bir araştırması olan bir anne varsa ve yazabilirse çok sevinirim.
A
Ayşe
4 Mayıs 2026 17:54
Benımkıde aynı durumda hatta yazdım cevap veren olmadı zatıflayınca hıcbır sey yemeyınce ekran actım mecbur halı vaktı kalmamıstı artık
E
Emel
4 Mayıs 2026 18:02
Bebekle inatlasmamak cok onemli imatlastıkca yemezler belki dis geliyordur onun huysuzlugu vardır atak doneminde olabilir valla ben onune koyuyorum dolu bir tabak yedigi kadar yemediği kader zorlamaya gerek yok acıkınca illa yiyecek
İ
İrem E.
4 Mayıs 2026 19:55
Benımkıde aynı durumda hatta yazdım cevap veren olmadı zatıflayınca hıcbır sey yemeyınce ekran actım mecbur halı vaktı kalmamıstı artık
İ
İrem E.
4 Mayıs 2026 19:56
Bebekle inatlasmamak cok onemli imatlastıkca yemezler belki dis geliyordur onun huysuzlugu vardır atak doneminde olabilir valla ben onune koyuyorum dolu bir tabak yedigi kadar yemediği kader zorlamaya gerek yok acıkınca illa yiyecek
Yükleniyor...