10 Aylık Bebeğin Ek Gıdası
73 görüntüleme
B
Berna S. M.
28 Aralık 2025 05:17
10 aylık bebeğim var. Günde ne kadar ek gıda almalı? Kaşık vs cinsinden net öğrenebilir miyim. Bir de 9. Aydan beri bizim tuzlu gıdalarımızdan biraz biraz yediriyorum tadımlık vs en fazla olduğu günde 2 yemek kaşığını geçmiyor tuzlu gıdası bunun zararı var mıdır
N
Nihan P.
28 Aralık 2025 21:24
Bizde 10 aylığız sabah öğle akşam öğünlerini veriyorum ara öğünlerde de meyve tattırıyorum. Kendimiz için pişirdiğim yemeklerden ona da tattırıyorum ve daha iyi yediğini düşünüyorum 😅 Çok detaylı düşünüldüğünde de işin içinden çıkılmıyor aile damak zevkine de alışması gerektiğini düşünüyorum ne pişiyorsa ondan yediriyorum
Y
Yağmur ..
29 Aralık 2025 07:06
Benim bebeğimde 10 aylık olacak bizim yemeklerden de tatmak isitor veriyoruz biraz ağlıyor yoksa bizimle beraber olur sofrada kendi yemeğini yediririz böyle bizimle olunca iştahı daha çok oluyo ama dişlerden dolayı sanırım iştahı yok bu aralar bize ne pişirirsem ona da onu yapıyorum tuzsuz baharatsız şekilde
B
Berna S. M.
29 Aralık 2025 08:01
Benim bebeğim güzel yiyordu fakat son 2 haftadır 1 günde toplam 2 yemek kaşığı kavga ile yiyor

Fatma A.
Uzman Diyetisyen
29 Aralık 2025 11:09
Merhaba; en az 1 yaşa kadar tuzlu besin önermem. Henüz organları tam anlamıyla gelişmemiştir. 1 yaşa kadar ek gıda sürecinde olmanız sebebiyle herhangi bir büyüme gelişme geriliğiniz yoksa miktar kısmına odaklanmanıza gerek yoktur. Eşlik etmemiz yeterlidir 🌺