10 Aylık Bebeğim Sürekli Huysuz

167 görüntüleme
Fatma A. .

Fatma A. ..

12 Temmuz 2026 14:27
Hanimlar delirmek üzereyim. 10 aylık bebeğim 1 haftadır gece uykusu uyumuyor. Sabah 4 te yatıyor 7 de geri uyanıp güne başlıyor. Öğleden sonra bayılıp aksama kadar 6 saate yakın uyuyor. Bu süreçte huysuz mızmız hassas davranıyor. Sabahtan beri uyutmaya çalışıyorum, tam ayağımda sallarken uyuyor pat uyanıp kalkmaya çalışıp ağlıyor. Kucağımda emerken uyuyor pat yine kendini uyandırıp ağlıyor. Ben de haliyle bir noktada sinirlenip ona zıt gidiyorum yeter uyu artık sus diye, kalkmasin diye baskiliyorum ve daha çok ağlıyor. Ağrı kesici verdim. 1 dişi patladı sadece 2. Si patlamak üzere. Dün 1 saat uyudum bugün 3 saat uyudum. Ne zaman bitecek bu donem
Ebru G. .

Ebru G. ..

12 Temmuz 2026 14:31
Hocam dişten olabilir mi
Z

Zahide.

12 Temmuz 2026 16:22
8.5 aylıgız dört aylık olduğu zamandan beri aynı şeyleri çekiyorum geçmiyo gerçekten beş aylıktı ilk dişi çıktı şuan 6 diş var. gelmekte olan da iki dişimiz var bitecek geçecek diyenlere inanmıyorum
N

Nur ..

12 Temmuz 2026 19:00
Benim bebeğim de 10.5 aylık dişten dolayı biz de öyleyiz maalesef
Deniz T.

Deniz T.

Premium Üye
12 Temmuz 2026 20:59
Merhabalar, benim de bebegim 10 aylik ve evet gunduz uykulari cok cok kisa ama ben ozellikle saat 6 dan sonra uyutmuyorum uyku aralarina dikkat etmenizi oneririm. Ogleden sonra 6 saat derin uyku uyumasi gece uykusuna gec baslamasi hatta gece gunduz kavramindan dolayi aliskanlik haline getirir bu sureci. Siz onu uyandirin gunduz uykularin da evet zor bir donem sizin icin ama inanin gececek
Fatma A. .

Fatma A. ..

13 Temmuz 2026 00:57
Ebru Gündüz
Hocam dişten olabilir mi
Kuvvetle muhtemel dişten çünkü daha hali hazırda patlamış sadece 1 dışı var
Fatma A. .

Fatma A. ..

13 Temmuz 2026 00:59
Deniz Tunç
Merhabalar, benim de bebegim 10 aylik ve evet gunduz uykulari cok cok kisa ama ben ozellikle saat 6 dan sonra uyutmuyorum uyku aralarina dikkat etmenizi oneririm. Ogleden sonra 6 saat derin uyku uyumasi gece uykusuna gec baslamasi hatta gece gunduz kavramindan dolayi aliskanlik haline getirir bu sureci. Siz onu uyandirin gunduz uykularin da evet zor bir donem sizin icin ama inanin gececek
Uyku saatlerine aşırı dikkat ediyorum ama uyandırdım diyelim odada bırakıp mutfağa gidip geldiğimde yerde uyumuş buluyorum bir noktada kıyamıyorum düzelir diyorum ama yok yani daha da kötüye gidiyor. Evde anne bebek değilde zitlasan 2 kardeş gibi olduk bebeğimle 
Ebru G. .

Ebru G. ..

13 Temmuz 2026 07:54
Fatma Aslan
Kuvvetle muhtemel dişten çünkü daha hali hazırda patlamış sadece 1 dışı var
Hocam 10. ayı bitirdik hala diş yok
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir