10 Aylık Bebeğim Ek Gıda Düzeni Nasıl Olmalı

177 görüntüleme
L

Leyla E. A.

1 Mayıs 2026 11:03
Merhaba bebeğimin ek gıda düzenini bi türlü oturtamadım birazdan uykudan uyanıcak emzirmemem mi gerekiyor ek gıdasını yesin diye Osman hoca önce katı gıda sonra sıvı gıda olsun dşyor ek gıdayla aramız iyi değil zaten oyun oynayarak zorla yediriyorum bi iki kaşık ne yapmam gerekiyor bu konuda şimdi ara öğün verip bi saat sonra ana öğün mü vermeliyim aydınlatır mısınız beni ayrıca oyun oynamadan nasıl yedirebilirim yemeği önüne koyuyorum ama kendini sandalyeden atmaya çalışıyor önünde oyalanacağı oyuncak olmadığı için yere oturttugumda emekliyor yerinde durmuyor yediremiyorum
D

D ..

1 Mayıs 2026 11:04
Ben yedirdiğim yemekden önüne döküyorum yada su damlatıyorum mama sandalyesine onla oynarken yiyor
M

Meliha T.

1 Mayıs 2026 11:45
Merhabalar ben uykuya geçiş ve uyandığında emziriyorum genelde daha sonra biraz bekleyip ek gıdasını veriyorum ama eğer uyuması gerekenden az uyuduysa o zaman uyanınca emzirmiyorum biraz bekliyorum daha sonra yemeğini veriyorum
Emel C.

Emel C.

1 Mayıs 2026 12:20
Ben kahvaltı dahil önce ek gıda veriyorum uyku saatinde mama veriyorum sadece gün içinde sürekli birseyler yediği için ara öğün yapmıyorum 1 yaşında çoğu şeyi atıyor ama ben yinede kendi önüne koyup yemesini bekliyorum önce mama verdiğimde pek yemeğe yönelmiyor gibi geliyor
A

Aslı Ş. A.

3 Mayıs 2026 15:15
bebeğim 9 ay 15 günlük doktor bey kilosunun fazla olduğunu söyleyip mama ml düşürdü 90 ml vermemi söylüyor ama ben yine de 120 ml veriyorum önceden 150-180ml veriyordum ve farkettim ki bebeğim mama ml azalttıktan sonra ek gıdayı daha çok yemeye başladı sizce bu düzen doğru mu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir