10 Aylık Bebege Takviye Onerileri

194 görüntüleme
Fatma A. .

Fatma A. ..

7 Temmuz 2026 23:51
Merhaba benim bebeğim 10 aylık, kaliteli ve yararliligi yüksek hangi takviyeleri kullanıyorsunuz? Ben sağlık ocağının verdiği d vitamini ve demir damlası kullandım ama kansızlık çıktı. Ocean orzax in yaşina uygun takviyeleri var mı bildiğiniz?
Ö

Özge T.

7 Temmuz 2026 23:53
Merhaba sağlık ocağının verdiği demiri ve d vit kullandım pişman oldum, katkı maddeli ve yan etkili malesef. D vitamini erbatab, demir de bestiron aldık. İçerikleri temiz olan markalar var instadan yazarsanız analizler çıkıyor. Harici takviye vermiyorum ama çörek otu yağı çok faydalıymış
Fatma A. .

Fatma A. ..

8 Temmuz 2026 00:11
Özge Topçu
Merhaba sağlık ocağının verdiği demiri ve d vit kullandım pişman oldum, katkı maddeli ve yan etkili malesef. D vitamini erbatab, demir de bestiron aldık. İçerikleri temiz olan markalar var instadan yazarsanız analizler çıkıyor. Harici takviye vermiyorum ama çörek otu yağı çok faydalıymış
Ayy ne gibi yan etkileri var ki, Allah'tan çok tüketmedi bebeğim.
Ö

Özge T.

8 Temmuz 2026 00:19
Fatma Aslan
Ayy ne gibi yan etkileri var ki, Allah'tan çok tüketmedi bebeğim.
Demiri kusturuyordu, başka bebeklerden de huzursuzluk vs olduğunu duydum
H

Hatice A.

8 Temmuz 2026 01:01
Ocean marka d vitamini 400ıu olanı günde 3 damla şeklinde kullanabilirsiniz. Yine aynı marka microfer damlası 1 ml olacak şekilde kullanabilirsiniz.

Ayrıca ocean omega desteği verebilirsiniz boy uzaması , beyin gelişimi, göz ve kalp sağlığı için
Fatma A. .

Fatma A. ..

8 Temmuz 2026 02:51
Hatice A🦋
Ocean marka d vitamini 400ıu olanı günde 3 damla şeklinde kullanabilirsiniz. Yine aynı marka microfer damlası 1 ml olacak şekilde kullanabilirsiniz.

Ayrıca ocean omega desteği verebilirsiniz boy uzaması , beyin gelişimi, göz ve kalp sağlığı için
Omega uygun olur mu 10 aylık bebege
H

Hatice A.

8 Temmuz 2026 03:05
Fatma Aslan
Omega uygun olur mu 10 aylık bebege
Evet uygun kullanabilirsiniz
Fatma A. .

Fatma A. ..

8 Temmuz 2026 03:30
Hatice A🦋
Evet uygun kullanabilirsiniz
Teşekkür ederimm
D

Dilan A.

8 Temmuz 2026 09:17
Benm bebeğimde de huzursuzluk uykusuzluk yapmıştı değiştirip ocean d [kullanmıştık.Ve](kullanmıştık.Ve) d vitaminini sabah belirli saatlerde verin uyku saatlerinden çok önce alsınki uyku problemi yapmasın
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir