10 Aylık Bebege Takviye Onerileri
194 görüntüleme

Fatma A. ..
7 Temmuz 2026 23:51
Merhaba benim bebeğim 10 aylık, kaliteli ve yararliligi yüksek hangi takviyeleri kullanıyorsunuz? Ben sağlık ocağının verdiği d vitamini ve demir damlası kullandım ama kansızlık çıktı. Ocean orzax in yaşina uygun takviyeleri var mı bildiğiniz?
Ö
Özge T.
7 Temmuz 2026 23:53
Merhaba sağlık ocağının verdiği demiri ve d vit kullandım pişman oldum, katkı maddeli ve yan etkili malesef. D vitamini erbatab, demir de bestiron aldık. İçerikleri temiz olan markalar var instadan yazarsanız analizler çıkıyor. Harici takviye vermiyorum ama çörek otu yağı çok faydalıymış

Fatma A. ..
8 Temmuz 2026 00:11
Merhaba sağlık ocağının verdiği demiri ve d vit kullandım pişman oldum, katkı maddeli ve yan etkili malesef. D vitamini erbatab, demir de bestiron aldık. İçerikleri temiz olan markalar var instadan yazarsanız analizler çıkıyor. Harici takviye vermiyorum ama çörek otu yağı çok faydalıymış
Ö
Özge T.
8 Temmuz 2026 00:19
Ayy ne gibi yan etkileri var ki, Allah'tan çok tüketmedi bebeğim.
H
Hatice A.
8 Temmuz 2026 01:01
Ocean marka d vitamini 400ıu olanı günde 3 damla şeklinde kullanabilirsiniz. Yine aynı marka microfer damlası 1 ml olacak şekilde kullanabilirsiniz.
Ayrıca ocean omega desteği verebilirsiniz boy uzaması , beyin gelişimi, göz ve kalp sağlığı için
Ayrıca ocean omega desteği verebilirsiniz boy uzaması , beyin gelişimi, göz ve kalp sağlığı için

Fatma A. ..
8 Temmuz 2026 02:51
Ocean marka d vitamini 400ıu olanı günde 3 damla şeklinde kullanabilirsiniz. Yine aynı marka microfer damlası 1 ml olacak şekilde kullanabilirsiniz.
H
Hatice A.
8 Temmuz 2026 03:05
Omega uygun olur mu 10 aylık bebege

Fatma A. ..
8 Temmuz 2026 03:30
Evet uygun kullanabilirsiniz
D
Dilan A.
8 Temmuz 2026 09:17
Benm bebeğimde de huzursuzluk uykusuzluk yapmıştı değiştirip ocean d [kullanmıştık.Ve](kullanmıştık.Ve) d vitaminini sabah belirli saatlerde verin uyku saatlerinden çok önce alsınki uyku problemi yapmasın
Yükleniyor...