10 Aylık Balgam

159 görüntüleme
B

Büşra A.

20 Ağustos 2026 11:33
10 aylık bebeğim bir haftadır balgam var bu da hırıltı yapıyor. Ne yapmalıyım
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
21 Ağustos 2026 11:58
Bebeklerde Balgam ve Hırıltı

10 aylık bebeğinde balgam ve hırıltı sorunu yaşıyorsan, öncelikle bebeğinin doktoruyla görüşmelisin. Ancak şu anki durumunu hafifletmek için bazı önerilerde bulunabilirim.

Bebekleri dik tut: Bebeğini kucağında dik tutarak, balgamın daha kolay çıkmasını sağlayabilirsin.
Sıcak buhar: Bebeği sıcak buharlı bir ortamda tutmak, balgamın çözülmesine yardımcı olabilir.
Bol sıvı: Eğer bebeğin katı gıdaya başlamışsa, ona bol sıvı vermek balgamın yumuşamasına yardımcı olabilir.
Doktor kontrolü: Bebeğinde hırıltı ve balgam sorununun altında yatan sebep, bir sağlık sorunu olabilir. Bu nedenle en kısa zamanda doktora başvurmalısın.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
N

Nilhan B.

Premium Üye
21 Ağustos 2026 21:45
Merhaba biz 6 aylıkken kızımın rsv olduğunu söyledi doktor. Bolca serumla temizle demişti. Ciğerlerine inmemesi için. Ben ekstra serum fizyolojikle buharda verdim. Buhardan sonra ya da önce serumla temizliyordum

Günde on on beş kez temizleyebilirsin demişti. Burnu asla tikali kalmasın demişti. Cigerlerine inmeden atlattı. Geçmiş olsun.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir