10 Aylık Ayrılık Kaygısı
143 görüntüleme

Kübra D.
9 Mart 2026 23:57
Arkadaşlar bebeğim bensiz yapamıyor sürekli yanımda olmak istiyor kucak istiyor istediği olmadığında çığlıklar başlıyor bir dakika yalnız kalamıyorum aşırı bunalmış durumdayım bu durum ne kadar sürer bu durumla nasıl baş edebilirim bilmiyorum deneyimli arkadaşlardan bilgi istiyorum

Emel C.
10 Mart 2026 01:18
Moralini bozmak istemem ama bunu aşmanın bi yolu yok zamanla alisiyor geçici bir durum ben artık evde ağlıyordum çaresizlikten çünkü yansından ayrılıp mama yapmaya bile gidemiyordum gerçekten en zoru buydu bence kademeli olarak aştık yani tamamen beni salmadı tabi mesela kapı kapalıysa ve beni göremiyorsa katılarak ağlıyor 10.5 aylık suan bizim yaklaşık 1 ay falan surmustu bol bol zaman geçirmek lazım bence aman aglasin susar gibi bir durum asla değil Allah sabır versin inşallah çok uzun sürmez

Kübra D.
10 Mart 2026 01:22
Yok ağlaması susacak gibi olmuyor cidden baya zormuş ya yani şuana kadarki en zor dönem bence teşekkür ederim önerin için🙏

Emel C.
10 Mart 2026 01:24
Yok ağlaması susacak gibi olmuyor cidden baya zormuş ya yani şuana kadarki en zor dönem bence teşekkür ederim önerin için🙏

Kübra D.
10 Mart 2026 01:27
Yani eşim destek oluyor ama ondayken bile beni görünce ağlıyor🥹alışacağım artık bir süre böyle demekki umarım biraz daha büyüdüklerinde bizde bunu aşmış oluruz 🙏🌸
Y
Yasemin G.
10 Mart 2026 01:39
Merhaba benim bebeğimde 8 buçuk aylık erkek bebek tam tersi babasına aşırı bağlı beni hiç istemiyor babaannesi bile yapışık bana gelince ağlıyor çok üzülüyorum sürekli bakımını ben yapıyorum benn ilgilenşyorum ama onlar varken beni görmüyor bile

Kübra D.
10 Mart 2026 01:44
Merhaba benim bebeğimde 8 buçuk aylık erkek bebek tam tersi babasına aşırı bağlı beni hiç istemiyor babaannesi bile yapışık bana gelince ağlıyor çok üzülüyorum sürekli bakımını ben yapıyorum benn ilgilenşyorum ama onlar varken beni görmüyor bile
Y
Yasemin G.
10 Mart 2026 01:46
Doğduğundan beri böyle sadece 40 gün emdi emmediği için mi bağımız yok diye düşünüyorum ama babasına çok düşkün çok üzülüyorum gerçekten

Kübra D.
10 Mart 2026 01:52
Doğduğundan beri böyle sadece 40 gün emdi emmediği için mi bağımız yok diye düşünüyorum ama babasına çok düşkün çok üzülüyorum gerçekten
Y
Yasemin G.
10 Mart 2026 01:53
Çok teşekkür ederim inşallah sizinki de geçici olur Allah yardımcınız olsun 🙏

Kübra D.
10 Mart 2026 01:55
Çok teşekkür ederim inşallah sizinki de geçici olur Allah yardımcınız olsun 🙏
Yükleniyor...