10 Aydır Uyumuyor
294 görüntüleme
B
Berru
27 Ağustos 2026 23:28
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık. aylardır çocuk uyutmaya çalışıyorum. Gündüz 2 uyku yaptırıyorum olmuyor doktor tek yaptır dedi onu denedim olmuyor. Son uykusu 3te bitse olmuyor 4te 5te 6da bitse olmuyor her türlü denedim yok. 9 gibi emerken 10 dk uyuyor sonra bi anda hiç uyumamış gibi açılıyor. 11-12leri buluyor uykusu artık çöktüm sabrım kalmadı ağrılarım her şey çok zorluyor gece zaten sürekli uyanıyor karnı tok olsada belli bi dönem yapsa yine tamam hep böyle uyku diye bir şey yok ne yapmam lazım
R
Rahime S.
27 Ağustos 2026 23:36
Benim bebeğim de 12 aylık sürekli uyanıp duruyor gece mental olarak bitiğim. doğdugundan beri gece düzgün uyku uyumadım ne yaptıysam fayda etmedi kabullendim artık. Kolaylıklar diliyorum yalnız değilsiniz.

Elif T.
27 Ağustos 2026 23:49
Benim de kızım aynı şekilde ama kabullendim artık ne zaman uykusu gelirse o zaman yatırıyorum. Ağlama krizleri hepsi geçti kabullendikten sonra. Yalnız değilsiniz her bebek farklı oluyor
B
Berru
28 Ağustos 2026 00:09
Benim de kızım aynı şekilde ama kabullendim artık ne zaman uykusu gelirse o zaman yatırıyorum. Ağlama krizleri hepsi geçti kabullendikten sonra. Yalnız değilsiniz her bebek farklı oluyor
B
Berru
28 Ağustos 2026 00:10
Benim bebeğim de 12 aylık sürekli uyanıp duruyor gece mental olarak bitiğim. doğdugundan beri gece düzgün uyku uyumadım ne yaptıysam fayda etmedi kabullendim artık. Kolaylıklar diliyorum yalnız değilsiniz.

Elif T.
28 Ağustos 2026 00:13
Kabulleniyorum bazen ama enerjim yetmiyor bitmeyen bir mesai resmen uykusu geldiğinde yatırsam uyusa o da yok ki sürekli uyanıyor. Bizimde insan olduğumuz bu kadar zorlanmanın normal olmadığı düşüncesi üzüyor beni
B
Berru
28 Ağustos 2026 00:15
Bilmez miyim uyumayan bebek çok zor o kadar iyi anlıyorum ki sizi bu durum yüzünden lohusa depresyonuna girmek üzereydim

Elif T.
28 Ağustos 2026 00:16
Girmemek bir mucize zaten uyuyan çocuğun annesiyle uyumayanın asla aynı olmuyor bizim mentalimiz zaten düşük bu süreçte ne kadar destek görsek bile yetmiyor
B
Berru
28 Ağustos 2026 00:18
Tabi ki de öyle birde uyuyan çocuğun annesinin nispet yapması, kötü söylemleri var

Elif T.
28 Ağustos 2026 00:22
Çok basit sanıyorlar uyumayan çocukla baş etmeyi kınamamak büyük konuşmamak lazım anlamıyorlar
D
Damla V. ..
28 Ağustos 2026 00:45
Kızım 14 aylık sabahlara kadar uyumadığımı biliyorum ve şuanda ayağımda sallıyorum gece uyanmalarını söylemiyorum bile 😏😏
N
Nehar K.
28 Ağustos 2026 02:53
Kabulleniyorum bazen ama enerjim yetmiyor bitmeyen bir mesai resmen uykusu geldiğinde yatırsam uyusa o da yok ki sürekli uyanıyor. Bizimde insan olduğumuz bu kadar zorlanmanın normal olmadığı düşüncesi üzüyor beni
N
Nazlıcan
Premium Üye
28 Ağustos 2026 10:15
Merhaba benim de bebeğim 7 aylık ve 7 aydır böyle, uyumuyor yani… Belki uykuyu sevmiyordur diyorum ama bu sefer de huysuz oluyor bulduğu her yere yüzünü sürtüp ağlıyor.. Bazı günler gündüz oluyor bikaç kere uyuyor ama onları da ayağımda sallamıyor olmama rağmen uyuduktan sonra aysğımda durursa uyuyor sadece.. Uykularını not alıyorum bir süredir, her grce aynı saatlerde uyanıyor… Gündüx ilk uyku en kolay geçilen uyku demelerine rağöen bizim en zorlandığımız oluyor..
Bilmiyorum anlamıyorum, biraz önce uyumamak için inlemekten mosmor oldu, gece 11-12 gibi uyuyup sabah 6-7 arası uyanmış oluyor ve gecede de 5-6 kez uyanıyor artık tükendim..
Bilmiyorum anlamıyorum, biraz önce uyumamak için inlemekten mosmor oldu, gece 11-12 gibi uyuyup sabah 6-7 arası uyanmış oluyor ve gecede de 5-6 kez uyanıyor artık tükendim..
B
Berru
28 Ağustos 2026 10:26
Ahhh bizde ayni durumdayiz. Gogle all ele konustum durumu. Sabah uyandiktan sonra 3 saat uyku aralığı koy dedi erken uyutmak da geç uyutmak da uyandiriyor. Denedim 1 hafta simdi 2 uyku yapıyoruz yine de az uyuyor ama saatleri belli. Memede uyuyor tabi sonra alarm kurmuş gibi kalkıyor. Yanindan da ayrılamıyorum ppis pis yapıyorum. Ek gida saatiniz uyanma saatiniz emme saati evdeki durum hepsi etki. Uykudan yarım saat önce odada vakit geçirin sakinlessin gerekirse emzirin. Emzik alıyorsa kucakta lis pis da işe yarıyor. Ah cok karisik yazdim sanki ama neyse gece yarısı olur o kadar :) 1 sat icinde üçüncü kalkış. Ne zaman uyuyacak bunlar ya. Millet cicugu uyuyup gezer tozar en önemlisi de uyur... neyse sağlık olsun
B
Berru
28 Ağustos 2026 10:27
Merhaba benim de bebeğim 7 aylık ve 7 aydır böyle, uyumuyor yani… Belki uykuyu sevmiyordur diyorum ama bu sefer de huysuz oluyor bulduğu her yere yüzünü sürtüp ağlıyor.. Bazı günler gündüz oluyor bikaç kere uyuyor ama onları da ayağımda sallamıyor olmama rağmen uyuduktan sonra aysğımda durursa uyuyor sadece.. Uykularını not alıyorum bir süredir, her grce aynı saatlerde uyanıyor… Gündüx ilk uyku en kolay geçilen uyku demelerine rağöen bizim en zorlandığımız oluyor..
Yükleniyor...