10 Ayda Süt Laktoz Alerjisi

95 görüntüleme
Ayşenur Ç. 1.

Ayşenur Ç. 1.

2 Aralık 2025 21:13
Oğlum 10 aylık 9. Ayında ortaya çıkan bir pişik ve ishal başladı geçmeyen 1 ay doktora gittim ve hiç bir sonuç elde edemedik bugün gittik laktoz ve süt ürünleri alerjisi çıktı bebelac lf mama verdi süt ürünlerini ara verdirdi geçici bir alerjisi olduğunu söyledi doktor Yumurtabile yemeyecek dedi pirinç unu bile verilmeyecek dedi nasıl bir beslenme tablosu oluşturabilirim veya bu alerjiyebilgisi olan varmı nasıl ilerlemem lazım
E

Ezk

2 Aralık 2025 21:47
Benim bebeğimde de var ama sonradan olmadı baştan beri vardı tamamen süt ve süt ürünlerini kestim mama olarak da evolvia rp1 ve evolvia rp2 kullanıyoruz. Size pirinç ununu neden yasakladı acaba
A

Ayşe ..

2 Aralık 2025 22:14
Benim bebeğim de alerjik ama artık sadece pişik ve isalle diyet yaptırmıyorlar diyetlerin belli sürelerde açılması gerekiyor yoksa daha çok ilerler ve 10 ayda birden alerji başladığını ilk defa duydum tam tersi genelde o aylarda alerjiler bitiyor bence bir çocuk immünolojisi ve alerji doktoruna gidin 😊
Sedef Ş.

Sedef Ş.

2 Aralık 2025 22:20
evolvia rapor çıkıyor mu çocuk seviyor mu biz bebelac lf kullandık tekrar alerji yaptı bir de bu mamayı kullanırken vücutta kızarıyor mu sizin bebeklerin
E

Ezk

3 Aralık 2025 13:31
Evet evolvia rapor çıkıyor bebeğim içiyordu sevdi kusmaları azaldı. 1 numarayı sevdi 6. Aynını doldurdu 2 ye geçtik şimdi sanki tekrar kızarmaya başladı emin değilim
Z

Zeynep

4 Aralık 2025 09:10
Benim oğlum da 9.5 aylık laktoz inteloransı olduğu söylenildi. Bebelec ıf mamaya geçtik, laktozsuz yoğurt yedirmeye başladım fakat herhangi bir düzelme yok ve ishali devam etmekte. Emzirdiğim için benim de diyet yapmam gerekiyor mu?
Ayşenur Ç. 1.

Ayşenur Ç. 1.

4 Aralık 2025 09:40
@ Zeynep tabiki ben laktozsuz da vermiyorum ve düzeldi Yumurta vs yemiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir