10. Ayda Gaz Sorunu

69 görüntüleme
Fatma C.

Fatma C.

1 Nisan 2026 02:51
Oğlum 10 aylık uyumadan önce emziriyorum üstten gazı çıkarsa rahat uyuyor dik tutup masaj yapıyorum pat pat yapıyorum çıkaramazsa uykulu olunca çıkartamıyor ve devamlı gece uyanıyor artık kafayı yemek üzereyim önceden daha kolay çıkartıyordu şimdi sabaha kadar uğraşıyorum üst gaz problemi yaşayan var mı ??
M

Müge Ö.

1 Nisan 2026 03:39
7 Ay 10 günlük bizde aynı durumdayız
Ayşe E.

Ayşe E.

Premium Üye
1 Nisan 2026 05:48
7 ay 9 günlük bebeğim bizde aynı durumdayız ve büyüdükçe bence üst gaz çıkarma olayı kalmıyor. Mutlaka aşağı inip bağırsakları rahatsız ediyor. Gaza sebep olan sorunu bulup onu minimuma indirmek lazım. Bizdeki sorun emerken süt akışı hızlı olduğu için çok sık kendini kasıp memeden ağzını kaçırıyor ve o arada hava yutuyor. Nu durumu minimuma indirmeye çalışıyorum bende.. Ama yine de kalıyor gaz ve aynı şekilde gece sancıyla uyanıyor. 😒 Masaj yapıp uyutmaya da çalışın. Karın masajı içeride gazın çıkmasını rahatlatmasını sağlayabilir. 🙏🏻
B

Birgül Y.

1 Nisan 2026 08:33
Benimde oğlum 10 ay 10 günlük. Evet bizdede gece uyaniyor emziriyorum uyuyo gazini cikarmadan. Sonra ikininarak uyaniyor yarim saat 1falan Sonra alttan gazini çıkarıp tekrar uyuto. Tabi kucakta
Fatma C.

Fatma C.

1 Nisan 2026 09:32
Bende gazını çıkarmadan uyutmamaya çalışıyorum ancak çıkartamıyorum saatlerce kucağımda dik tutup masaj yapıyorum su veriyorum pat pat yapıyorum ama çoğu zaman çıkmıyor. Dayanamayıp yatırıyorum 15-30 dk arasında çığlıkla uyanıyor kısır döngüde gibiyim doktora götürdüm olabilir dedi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir