10. Ay Gündüz Tek Uyku?
93 görüntüleme
İ
İrem S.
3 Temmuz 2025 20:26
Bebeğim 10,5 aylık gündüz tek uyku yapması için erken mi? :( tamamen tek uykuya geçmiş değiliz ama bir meyili var ve tek uyku yaptığında gündüz uykusuna da gece uykusuna da geçişi daha kolay oluyor. Eğer bebeğim için erken değilse düzenini bu yöne çevirmeyi düşünüyorum. ( Normalde uyku düzeni sabah 8-8.30 gibi uyanıyor 11-11.30 gibi ilk uyku 16-16.30 gibi ikinci uyku gece uykusuna geçişi yaz öncesi 9-9.30 civarları oluyordu şu an yaz dönemi 1 saat ileri attı gece uykusuna geçişi. )
R
Rojbin Y.
3 Temmuz 2025 20:31
Merhabalar, benim de bebeğim o vakitlerde hatta biraz daha erken tek uykuya geçti. Osman hocanın videolarını incelediğimde dönem olarak normal olduğunu söylediğini gördüm. Tabi ki her bebek farklı ancak belki birkaç gün iki uyku için teşvik edebilir eğer direnirse artık siz de yeni düzenini oluşturabilirsiniz. Kolaylıklar dilerim.
İ
İrem S.
3 Temmuz 2025 20:36
Merhaba, aslında iki uykuyu reddetmiş ya da direniyor değil sadece tek uykuyla daha iyi bir süreç götürebileceğimizi düşündürdü bebeğim bana bu yüzden erken olup olmadığını merak etmiştim. Deneyiminizi paylaştığınız ve ilginiz için teşekkür ederim ☺️
K
Kardelen D. ..
3 Temmuz 2025 20:39
Benim kızım da tek uyku yapıyor gündüz. Akşam en geç 9 gibi gece uykusuna yatırıyorum. Benim kızım bir aydır böyle 13 aylık. Kendileri aslında kendilerini ayarlıyor sinyal veriyor. Biraz da çocuğa göre hareket etmek lazım. O nasıl istiyorsa 😂🌺
İ
İrem S.
3 Temmuz 2025 20:40
Evet sanırım öyle aksi durumda zaten sonuna kadar direniyorlar 🙈
G
Gamze G.
3 Temmuz 2025 21:05
Merhaba, şuan 19 aylık bizde çok erken tek uykuya geçtik. Sabah 7-8 arası uyanıyor 12 gibi en geç bir uyku yapıyor sonra 9 gibi gece uykusu. Bir çok doktor bebek sinyallarrni takip etmemizi söylüyor. Büyüme hormonumun salgılanması için zaten en geç 8 buçuk 9 da gece uykusuna gecmesi gerekiyor. 🌼 bende ikinci uyku ile uyku saatinin ileri kaydigini fark edince tek uyku ile devam ettirdim.
G
Gamze G.
3 Temmuz 2025 21:08
Tek uykuya gectigimizde 11 aylikti belirtmeyi unuttum🌼
İ
İrem S.
3 Temmuz 2025 21:23
Merhaba teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için 🙂