10 Ay Balgamlı Öksürük ve Hırıltı
43 görüntüleme
R
Rabia İ.
10 Nisan 2026 07:47
Bebeğim 10 aylık Dünden beri balgamlı öksürüğü var burun akıntısı yok sanırım geniz akıntısı var Ateşi hiç çıkmadı burun temizliği yapıyorum serum suyuyla ama çekmeme çok izin vermiyor Başka ne yapabilirim rahatlaması için
G
Gamze K. ..
10 Nisan 2026 08:12
Geçmiş olsun Rabia hanım serum suyuyla buhar yapabilirsiniz çok raahatlatir balgamini atmasinida sağlar oksurugude geçer diye düşünüyorum ben hasta oldukça çocuklarıma yaparım buhar şeklinde verip bittikten sonra sırtına pat pat vuruyorsunuz bu işlemin bı zararı yok gün içinde 4-5 defa ya kadar yapabilirsiniz
R
Rabia İ.
10 Nisan 2026 08:23
Teşekkür ederim, buhar yapmaya çalıştım itiyor istemiyor her yolu denedim tv açtım oyalansın diye ama yok, uykusunda mı yapsam bilemedim, ne burnunu çekmeme izin veriyor ne buhar yapmama🥲
G
Gizem
10 Nisan 2026 08:28
Biz de aynı durumu yaşadık üstelik yenidoğanken... nebülizatör cihazıyla soğuk buhar yaptık balgam yumuşayınca sırtına pat pat yaptık balgamı ya attı ya yuttu kakasıyla çıkardı 1 2 hafta düzenli yaptık ancak kurtulduk sizlerde deneyin geçmiş olsun
R
Rabia İ.
10 Nisan 2026 08:56
Teşekkür ederim yenidoğanken bende rahat yapıyordum ama şu an hiç bişeye izin vermiyor su bile içiremiyorum ağlatıp daha fazla burnunu tıkamak istemedim🥲