10 Ay 😣
99 görüntüleme
G
Gs1
16 Nisan 2026 21:20
Bebeğim 10 aylık uykuları hep problemli bir bebekti biraz düzelir gibi olmaya başlamıştı fakat 3-4 gündür aşırı direniyor uyumak icn ve uyuduğunda da kısa sürüyor ağlıyor tekrar uyumak istemiyor. Oyun oynarken sıkılıyor ağlıyor. Bu ayda böyle durum yaşayan var mı oluyor mu bu aylarda

Betül E.
16 Nisan 2026 21:22
Merhaba ya bilmiyorum bi bizde böyle sanıyordum. Ya saatte bir kalkıyor. Bazen yarım saatte bir. Hatta bazen tekrar uykuya geçmek istemiyor 😔 artık delireceğim günlerdir böyle.
G
Gs1
16 Nisan 2026 21:26
MaLesef bizimki 10-15 dakikada uyandığı bile oluyor . Gündüz ve gece ikiside böyle çok kötü anlayamadım bu aylarda oluyor mu acaba sürekli de ağlıyor sizin de mi öyle 🥲

Ebru K. ..
16 Nisan 2026 21:42
Bende paylaş yaptım 30 40 dk uyuyor ve sürekli ağlıyor uykusu var ama uyumuyor uyusa bile sanki alarım kurmuş gibi ve o 40 dakika da kesin uyanıyor niye oluyur bilemiyorum ya

Ebru K. ..
16 Nisan 2026 21:43
Merhaba ya bilmiyorum bi bizde böyle sanıyordum. Ya saatte bir kalkıyor. Bazen yarım saatte bir. Hatta bazen tekrar uykuya geçmek istemiyor 😔 artık delireceğim günlerdir böyle.
G
Gs1
16 Nisan 2026 21:45
Bende paylaş yaptım 30 40 dk uyuyor ve sürekli ağlıyor uykusu var ama uyumuyor uyusa bile sanki alarım kurmuş gibi ve o 40 dakika da kesin uyanıyor niye oluyur bilemiyorum ya

Ebru K. ..
16 Nisan 2026 21:49
Şimdi yazınızı okudum profilinizden evet aynı sorunları yaşıyoruz uykusunu alamadığı içinde mutsuz oluyor gün boyu oyuncaklarıyla bile ilgilenmek istemiyor . Demek ki bu aylarda bebeklerde olabiliyor. Ama ne zaman gececek ki😔
G
Gs1
16 Nisan 2026 21:53
Büyüme atağı gibi bir dönem sanırım suan yaşadığımız durum inşallah en kısa sürede azalır tekrar alıştığımız düzene döneriz sabırlar diliyorum🥰

Melike P. E.
16 Nisan 2026 22:03
Merhaba 11 ay 3 gunden sesleniyorum biz bir aydan fazladır böyleyiz normalde yanima yatirip
Uyuturdum bir aydan fazladir sadece memede uyuyor emzigi kendi birakti yemek yemek istemiyordu bi iki gundur duzeldi gibi uyku bazen gunde tek uyku yapiyor gece 2 de felan uyuyor gece siksik uyaniyor sabah 10-11 arasi uyaniyor ama tabiki 50 kere uyanarak yani zor bi donem ama yeni seylerde yapmaya basliyor gel gel baybay gibi bisileri daha cok incelemek istiyor bide daha iki disimiz var muhtemelen ust dis agrilarida tetikliyor bende bi benimki bole saniyordum bizde ekstra olarak yuksek hasasiyetli bebek durumuda var cunku
Uyuturdum bir aydan fazladir sadece memede uyuyor emzigi kendi birakti yemek yemek istemiyordu bi iki gundur duzeldi gibi uyku bazen gunde tek uyku yapiyor gece 2 de felan uyuyor gece siksik uyaniyor sabah 10-11 arasi uyaniyor ama tabiki 50 kere uyanarak yani zor bi donem ama yeni seylerde yapmaya basliyor gel gel baybay gibi bisileri daha cok incelemek istiyor bide daha iki disimiz var muhtemelen ust dis agrilarida tetikliyor bende bi benimki bole saniyordum bizde ekstra olarak yuksek hasasiyetli bebek durumuda var cunku

Betül E.
16 Nisan 2026 22:03
Sizin bebeyiniz bı kaç gün bu gün 14 15 gün oldu bize maalesef ya sürekli ağlıyor uyumuyor canı yanıyor beli ama :(

Ebru K. ..
16 Nisan 2026 23:14
Merhaba 11 ay 3 gunden sesleniyorum biz bir aydan fazladır böyleyiz normalde yanima yatirip

Ebru K. ..
16 Nisan 2026 23:15
1 haftadır zirvede zaten hep uyku problemlerimiz vardı ama bu 1 haftadır fena