​🌸10 -11aylık Bebeklerin Menüsü ve Gelişimi?📏

145 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

5 Mayıs 2026 22:42
Merhabalar güzel anneler! 殺 10-11 aylık bebeklerinizin günlük beslenme rutini nasıl? Kaç ana öğün, kaç ara öğün yapıyorsunuz ve günde kaç cc mama veriyorsunuz? 

Benim kızım şu an 10 ay 11 günlük. Gün içinde sadece sabah kahvaltısı ve akşam yemeği yiyor; ara öğün kabul ettiremiyorum. 綾 Mama ise günde sadece 2 kez (sabah ve gece) içiyor. Bu düzen bana biraz az gibi geliyor, sizce normal mi? 樂

Ayrıca bebeklerinizin boy ve kilo ölçümleri ne durumda? Paylaşırsanız çok sevinirim! 
Yeter A.

Yeter A.

5 Mayıs 2026 23:39
Sabah kahvaltısı kacta yapıyor .Yanı aksam yemegıyle arada kac saat var kı acıkmıyor mama yada araöğün yemiyor
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

5 Mayıs 2026 23:49
Yeter Akan
Sabah kahvaltısı kacta yapıyor .Yanı aksam yemegıyle arada kac saat var kı acıkmıyor mama yada araöğün yemiyor
En gec 9 da kahvaltı yapmış oluyoruz
Yeter A.

Yeter A.

6 Mayıs 2026 00:01
🧸Ebru Keleş 🧸
En gec 9 da kahvaltı yapmış oluyoruz
Aksam yemegıne kadar kahvaltıdan sonra bısye yemiyor veya içmiyorsa az bence .kılo alımı nasıl bılmıyurm. Son uykusuna kacta gecıyor, aradaki saat önemli. Sizi etkilemek istemem ama kahvaltı 3 sata tok tutsun sorna acıkması gerek ,keza aksam yemegıde oyle ama bılmıyurm bebekler farklılr sürekli öyleyse [kılo.alımı](kılo.alımı) iyiyse keyfı yeırdeyse sorun etmeyn
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

6 Mayıs 2026 00:06
Yeter Akan
Aksam yemegıne kadar kahvaltıdan sonra bısye yemiyor veya içmiyorsa az bence .kılo alımı nasıl bılmıyurm. Son uykusuna kacta gecıyor, aradaki saat önemli. Sizi etkilemek istemem ama kahvaltı 3 sata tok tutsun sorna acıkması gerek ,keza aksam yemegıde oyle ama bılmıyurm bebekler farklılr sürekli öyleyse [kılo.alımı](kılo.alımı) iyiyse keyfı yeırdeyse sorun etmeyn
Evet yani baya uzun bi süre hani sabah kahvtı sonrası ben bile atıştırıyorum akşama kadar kızımın açıkmıyor olması yememesi sunuyorum ama yemiyor hani 1 kaşık bile ağzını kitliyor biraz uykuyla alkalı galiba uyuyan bşr bebek değil uyku verimli almıyor 20 30 dk haliyle etkiliyor
Yeter A.

Yeter A.

6 Mayıs 2026 00:19
🧸Ebru Keleş 🧸
Evet yani baya uzun bi süre hani sabah kahvtı sonrası ben bile atıştırıyorum akşama kadar kızımın açıkmıyor olması yememesi sunuyorum ama yemiyor hani 1 kaşık bile ağzını kitliyor biraz uykuyla alkalı galiba uyuyan bşr bebek değil uyku verimli almıyor 20 30 dk haliyle etkiliyor
Evet uyku etkiliyor nasıl hissediyorsanız öyledir emın olun .düzelir ya bebekler malesef bı günlerini bi günlerini tutmuyor 﫠
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir