1 Yaşındaki Çocuğun Geceleri Uyumuyor
60 görüntüleme
S
Selviye G.
3 Ağustos 2025 20:52
12 aylık bebeğim hala emmek için 1-2 saatte bi kalkıyor ve sabaha karşı kalkıyor 1 saat sallıyorum zor uyuyor

Esra D.
3 Ağustos 2025 20:55
Merhaba muhtemelen diş sancıları çekiyor uykusu bölünüyor. Uykuya geri dönmek içinde emmek istiyordur. Tahminim o şekilde. Kızımda 1 yaş sonrası 2-3 ay kdr bu şekilde saat başı uyanır olmuştu. Çok zorlandğmz günlerde calpol verdik ağrısı dinsin diye. Tetagil granül kullandık. Muhtemelen sizinde geçici bi süreçtir.
S
Selviye G.
3 Ağustos 2025 20:57
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ediyorum ama 6-7 aydan beri böyle dişleri 6ncı ayda çıkmaya başladı evet ama diş ağrısı uzun mu sürüyor böyle anlayamadım vede sabaha karşı bi uyanıyor uyumak bilmiyor 1 saat ayağımda yada beşiğinde sallıyorum uykuya geçemiyor

Esra D.
3 Ağustos 2025 21:16
Sürekli yeni bir diş çıkıyor ardı ardına öyle düşünün, kızım 21 aylık inanın daha yeni yeni diş ağrısı sancısı vs bitti diyebilirim. Kızımda sabaha karşı uyanıp yatmak istemiyordu bi dönem 2-3 ay kdr sürdü hemen hemen o dönemde osman hocama canlı yayında sormuştm oda anlam verememişti :) bazen anlamsız olaylar olabiliyor ama o dönem çok zorlanmıştık. İnşallah geçici bi süreçtir sizinde.
S
Selviye G.
3 Ağustos 2025 21:18
Çok teşekkür ediyorum bilgilendirmeleriniz için 😇

Esra D.
3 Ağustos 2025 21:19
Hatta saat 4-5 gibi öyle bi keyifli uyanıyordu ki yatakta gülücükler oyunlar allahım nasıl zorlanıyordm anlatamam. Sanki güne başlamış gibi sanki sabah saat 8-9 muş gibi full enerji :)
S
Selviye G.
3 Ağustos 2025 21:21
Evet evet aynı durumdayım şuan bende kendi kendine emziği çıkarıp gülücükler atıyor oyun oynuyor 1 saat boyunca sallamaktan yoruluyorum tekrar 6-7 gibi uyanıyor bidaha hiç yatmıyor enerji full oluyor çünkü 😃