1 Yaşında Yediklerini Sürekli Kusuyor

171 görüntüleme
S

Sema B.

28 Temmuz 2026 18:11
Kızım 1 yaşında doğum kilosu 2.900 doğdu şimdi 8 kilo anne sütü almadı mama ile devam ettim aşırı kusmasından dolayı her türlü mamayı denedim 8 aylık olduktan sonra biberon reddi ile aşırı kusmamiz başladı reflü denildi biberon reddi hala devam ediyor aldığı tüm ek gıdayı atıyor. Ne yaparsan yapayım atıyor yemesi güzel aslında ama 2 saat içinde hepsini atıyor kusma sorununu bir türlü çözemedim sizde de böyle oldu mu çözümü nasıl buldunuz. Lütfen yardımcı olun aşırı kusmadan psikolojik olarak çökmüş durumdayım.
Z

Zahide.

28 Temmuz 2026 20:40
Kusması reflüsü için ilaç kullandınız mı
S

Sema B.

28 Temmuz 2026 20:43
Evt ilaç kullandım yine ilaç verdi ama ben verince daha da kötü oluyor
Z

Zahide.

28 Temmuz 2026 20:46
Benimde oğlum dokuz aylık kusmuyo ama çok fazla ne yese mide gazı oluşuyor ağzına gelir gibi oluyordu bazı zaman doktor bir ay düzenli ilaç verdi şükür normale döndü o yüzden sormuştum alerji vs durumunda da kusma olabiliyor öyle bişeyi de muhtemelen doktor da değerlendirmiştir
S

Sema B.

28 Temmuz 2026 20:49
Siz hangi ilacı kullandınız ?
S

Sema B.

28 Temmuz 2026 20:50
Benim kızım kusuyor yediği her şeyi içtiği suyu bile atar oldu iki haftadır baya çoğaldı ne yapacağımı bilemiyorum artık
Ebru G. .

Ebru G. ..

28 Temmuz 2026 22:47
Sema Basan
Evt ilaç kullandım yine ilaç verdi ama ben verince daha da kötü oluyor
Hocam yaşayan birinden yola çıkarak söylüyorum sindirim gecikmesi diye bir şey var sindiremedigi için kusuyor özel bir ilaç ve her ay düzenli doktor kontrolü var ve çocuk şu an 4 yaşında hala bu durum devam ediyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir