1 Yaşında Yataktan Düşme Acilll

483 görüntüleme
E

Ebrar

Premium Üye
27 Haziran 2026 08:07
1 yaşında bebeğim yanımda yatıyordu bir anlık dalgınlıkla düştü 60 santime kadar bir yatak yüksekliği var kafa üstü düştü ama çok şükür ki idaretenlik ben Kampta kullanmak için şişme yatak almıştım Onu şişirdim yanlarını minderlerle doldurdum üstüne de yorgan serip çarşaf serip o şekilde yatırıyordum birkaç gündür. onun üstüne düştü uykuluydu düştüğü için yani korktuğu için ağladı Sonra camdan baktırdığında sustu bana göre acısı olsa çok çok ağlardı Elhamdülillah herhangi bir acısı olmadı yine de ne yapmalıyım durduk yere tomografiye sokmak istemiyorum
T

Tuğba B. ..

27 Haziran 2026 08:31
Yatağın üstüne düşmüş yumuşak yere yani korkmayın bişey olmaz. Benim oğlum yataktan parke zemine düştü . Hareketlerini kontrol ettim 2 gün . Tomografi çok zararlı siz gitseniz bile bu durumda çekmezler. Geçmiş olsun
E

Ebrar

Premium Üye
27 Haziran 2026 08:33
Tuğba Beyazgül
Yatağın üstüne düşmüş yumuşak yere yani korkmayın bişey olmaz. Benim oğlum yataktan parke zemine düştü . Hareketlerini kontrol ettim 2 gün . Tomografi çok zararlı siz gitseniz bile bu durumda çekmezler. Geçmiş olsun
Ya ablacığım Ben destiksiz bir anneyim evde tekim eşim sabah gidiyor Akşam eve geliyor

Çok affedersiniz sıkışmıştım lavaboya gidecektim birden bebeğim kapının arkasındaki tahtayı üstüne düşürdü yer sofrası büyük çok ağlamadı şu an İyi Elhamdülillah Ama İçim içimi yiyor
E

Ebrar

Premium Üye
27 Haziran 2026 08:33
Tuğba Beyazgül
Hastaneye götürsem bile buradan bir buçuk saate anca götürürüm
T

Tuğba B. ..

27 Haziran 2026 08:36
Ebrar
Ya ablacığım Ben destiksiz bir anneyim evde tekim eşim sabah gidiyor Akşam eve geliyor

Çok affedersiniz sıkışmıştım lavaboya gidecektim birden bebeğim kapının arkasındaki tahtayı üstüne düşürdü yer sofrası büyük çok ağlamadı şu an İyi Elhamdülillah Ama İçim içimi yiyor
Önce bir sakin olun bende tek büyütüyorum . Bizde insanız sonuçta ihtiyaçlarımız var. Kendine zarar vetecek şeyleri kaldırın ortadan bişey olmaz çocuk bu düşe kalka büyücekler
M

Merve ..

Premium Üye
27 Haziran 2026 09:11
Ebrar

inanın yalnız değilsiniz. Ben de desteksiz büyütüyorum ve sizi çok iyi anlıyorum 🙏🏻 kendinize yüklenmeyin bu kadar, elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz 7/24 ve mesainiz hiç bitmiyor ☺️ inanın desteksiz büyüten o kadar çok var ki, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, sakın üzülmeyin 🙏🏻 instagramda görünen o anneanne, babanne üstüne kardeş ve yardımcı desteği ile sürekli tavsiye veren tipleri görüp canınızı sıkmayın hiç. İnanın bizim sayımız daha çok ☺️ konudan alakasız oldu belki ama yalnız olmadığınızı bilmek belki kendinizi daha iyi hissettirir ☺️☺️
E

Ebrar

Premium Üye
27 Haziran 2026 09:18
Merve
inanın yalnız değilsiniz. Ben de desteksiz büyütüyorum ve sizi çok iyi anlıyorum 🙏🏻 kendinize yüklenmeyin bu kadar, elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz 7/24 ve mesainiz hiç bitmiyor ☺️ inanın desteksiz büyüten o kadar çok var ki, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, sakın üzülmeyin 🙏🏻 instagramda görünen o anneanne, babanne üstüne kardeş ve yardımcı desteği ile sürekli tavsiye veren tipleri görüp canınızı sıkmayın hiç. İnanın bizim sayımız daha çok ☺️ konudan alakasız oldu belki ama yalnız olmadığınızı bilmek belki kendinizi daha iyi hissettirir ☺️☺️
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun insanın en yakınlarından hakaret işitip hiç tanımadığı bir insana destek olması gerçekten çok güzel bir şey oturdum ağladım kaç saattir eminim bir şey yok ama Anne yüreği işte ister istemez kendimi kötü hissettim inanın kaç gündür özellikle 1 yaşına girdiğinden beri tuvalete hep birlikte gidiyoruz hani eve yetişebiliyorum ne kendime ne çocuğa doğru düzgün bunu da bildiği halde Eşim hala daha bana yükleniyor Senin yüzünden oldu Keşke dikkat etseydin dikkatsiz o kadar yoruldum ki
M

Merve ..

Premium Üye
27 Haziran 2026 09:26
Ebrar
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun insanın en yakınlarından hakaret işitip hiç tanımadığı bir insana destek olması gerçekten çok güzel bir şey oturdum ağladım kaç saattir eminim bir şey yok ama Anne yüreği işte ister istemez kendimi kötü hissettim inanın kaç gündür özellikle 1 yaşına girdiğinden beri tuvalete hep birlikte gidiyoruz hani eve yetişebiliyorum ne kendime ne çocuğa doğru düzgün bunu da bildiği halde Eşim hala daha bana yükleniyor Senin yüzünden oldu Keşke dikkat etseydin dikkatsiz o kadar yoruldum ki
çocuk evlilikleri ciddi anlamda sınıyor, uykusuzluk, yorgunluk, sinir sistemimizin gece gündüz uyurken bile sürekli “tehlike” modunda tetikte kalması, ruhsal açıdan biz anneleri çok zorluyor, o kadar haklısınız ki. Ama bu günler de geçecek ☺️ dediğiniz gibi anne yüreği işte, ayaklarına taş değse bizim kalbimiz sızlar. Hiçbir şeye de yetişmek zorunda değilsiniz, değiliz. Elimizden gelen en iyi anneliği yapmaya çalışıyoruz ki zaten bu tek başına bütün zamanınızı alan bir iş. Onun dışında yaptığınız her şey sizin özverinizle yürüyor. kendinizi hiç suçlamayın ve yüklenmeyin🙏🏻 eşiniz dahi sizden daha çok çocuğunuzu düşünemez, üstüne titreyemez, koruyup kollayamaz. O yüzden hiç umursamayın suçlamaları. Bazen ne kadar dikkat etsek de minik kazalar olabiliyor. Allah daha büyük kazalardan korusun 🙏🏻
S

Sümeyra

27 Haziran 2026 09:31
Eşiniz de baba yüreği olarak düşünmüştür streslerini yönetemedikleri için bu tarz şeyler söylüyorlar bebiş için üzülmeyin morarma şişme ve kusma yoksa sorun yoktur benim kızım puaetten asfalta düşmüştü bir şey olmadı doktor kusma vs yoksa sorun yok dedi. Benim de eşim asker gurbette kimsemiz yok çağırsak kimse gelmiyor emin olun ileride kimse hak iddia edemeyecek o yüzden böylesi daha iyi tek başına direnerek yapıyorsun her şeyi kimse laf söz edemez
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
27 Haziran 2026 10:43
Yataktan Düşen 1 Yaşındaki Bebeğe Nasıl Müdahale Edilir?

Bebeğinizin yataktan düşmesi ve kafasını vurması endişe verici bir durumdur. Ancak, sizin de belirttiğiniz gibi, şükür ki bebeğinizde herhangi bir ağrı veya olumsuz belirti görülmedi.

Bebeğinizin Güvenliğini Sağlamak İçin:

1. Bebeğinizin düştüğü ortamı değerlendirin: Bebeğinizin düştüğü yerin sertliği, yüksekliği ve çevresindeki nesnelerin durumunu değerlendirin.
2. Bebeğinizin durumunu izleyin: Bebeğinizin davranışını, ağlama durumunu ve herhangi bir ağrı belirtisini izleyin.
3. Yumuşak bir zemin hazırlayın: Bebeğinizin uyuduğu yeri, sizin de belirttiğiniz gibi, şişme yatak, minderler ve yorgan kullanarak yumuşak bir zemin haline getirin.

Tomografi Hakkında:

Tomografi, genellikle kafatası kırığı, beyin kanaması gibi durumları tespit etmek için kullanılır. Ancak, bebeğinizde herhangi bir ağrı veya olumsuz belirti görülmediğinden, doktorunuzun tavsiyesi olmadan tomografiye sokmak gerekli olmayabilir.

Doktorunuza Başvurun:

Bebeğinizin durumunu doktorunuzla görüşmek en iyisi olacaktır. Doktorunuz, bebeğinizin durumunu değerlendirerek gerekli tavsiyeleri ve müdahaleleri yapacaktır.

Bebeğinizin Gelecekteki Güvenliği İçin:

1. Bebeğinizin uyuduğu yeri güvenli hale getirin: Bebeğinizin uyuduğu yerin çevresindeki nesneleri kaldırın, elektrik prizlerini kapatın.
2. Bebeğinizin düşmesini önleyin: Bebeğinizin yataktan düşmesini önlemek için, yatağın çevresine koruyucu bir sistem kurun.

Bebeğinizin sağlığı ve güvenliği konusunda endişe duyduğunuz için acele edin ve doktorunuzla görüşün.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
T

Tgbaydn

27 Haziran 2026 12:06
Bebegim 10 aylıkken boy aynasının önündeki sert tahtaya şiddetli şekilde kafasının arkasını vurdu doktora götürdük devlet hastanesinde tomografi girdirdiler çatlak dediler hemen özele aldık gittik aynı tomografiye bakan doktor alakası yok çatlakla dedi.Ve yürüme aşamasında olduğu için günde kaç kez düşüp kafasını vuruyor cok şükür ki birsey olmuyor .Doktor kafasının arkasını çarpıp şiddetli darbe almadıgı sürece korkmayın dedi
E

Ebrar

Premium Üye
27 Haziran 2026 13:13
Tgbaydn
Bebegim 10 aylıkken boy aynasının önündeki sert tahtaya şiddetli şekilde kafasının arkasını vurdu doktora götürdük devlet hastanesinde tomografi girdirdiler çatlak dediler hemen özele aldık gittik aynı tomografiye bakan doktor alakası yok çatlakla dedi.Ve yürüme aşamasında olduğu için günde kaç kez düşüp kafasını vuruyor cok şükür ki birsey olmuyor .Doktor kafasının arkasını çarpıp şiddetli darbe almadıgı sürece korkmayın dedi
Çok geçmiş olsun... evet ya günde kaç kere düş kalk oluyor. Çok şükür iyi. Yataktan düşmesinden Çok korkmadım ama üstüne tahta düşmesi korkuttu beni
T

Tgbaydn

27 Haziran 2026 13:15
korkmayın birşey olsa zaten cocuk her türlü belli eder
N

Nazlı A.

27 Haziran 2026 13:38
Benim bebeğimde 3 aylık kucağımdan yatak içine düştü yumuşak zemin olduğu için bende götürmedim takiplerini kendin yaptım sıkıntı yok çok şükür
E

Ebrar

Premium Üye
27 Haziran 2026 18:16
Tgbaydn
korkmayın birşey olsa zaten cocuk her türlü belli eder
Evet ben de bunu sürekli kendime diyerek sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi Elhamdülillah şu an iyi ama o sofra tahtasını gördükçe Sinirim bozuluyor gözüm doluyor Yani nasıl dikkat etmedim nasıl çocuğun üstüne düştüm
T

Tgbaydn

27 Haziran 2026 18:19
Malesef herşeye yetişemedigimiz için bazen düşünülmüyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir