1 Yaşında Yataktan Düşme Acilll
483 görüntüleme
E
Ebrar
Premium Üye
27 Haziran 2026 08:07
1 yaşında bebeğim yanımda yatıyordu bir anlık dalgınlıkla düştü 60 santime kadar bir yatak yüksekliği var kafa üstü düştü ama çok şükür ki idaretenlik ben Kampta kullanmak için şişme yatak almıştım Onu şişirdim yanlarını minderlerle doldurdum üstüne de yorgan serip çarşaf serip o şekilde yatırıyordum birkaç gündür. onun üstüne düştü uykuluydu düştüğü için yani korktuğu için ağladı Sonra camdan baktırdığında sustu bana göre acısı olsa çok çok ağlardı Elhamdülillah herhangi bir acısı olmadı yine de ne yapmalıyım durduk yere tomografiye sokmak istemiyorum
T
Tuğba B. ..
27 Haziran 2026 08:31
Yatağın üstüne düşmüş yumuşak yere yani korkmayın bişey olmaz. Benim oğlum yataktan parke zemine düştü . Hareketlerini kontrol ettim 2 gün . Tomografi çok zararlı siz gitseniz bile bu durumda çekmezler. Geçmiş olsun
E
Ebrar
Premium Üye
27 Haziran 2026 08:33
Yatağın üstüne düşmüş yumuşak yere yani korkmayın bişey olmaz. Benim oğlum yataktan parke zemine düştü . Hareketlerini kontrol ettim 2 gün . Tomografi çok zararlı siz gitseniz bile bu durumda çekmezler. Geçmiş olsun
Çok affedersiniz sıkışmıştım lavaboya gidecektim birden bebeğim kapının arkasındaki tahtayı üstüne düşürdü yer sofrası büyük çok ağlamadı şu an İyi Elhamdülillah Ama İçim içimi yiyor
E
Ebrar
Premium Üye
27 Haziran 2026 08:33
T
Tuğba B. ..
27 Haziran 2026 08:36
Ya ablacığım Ben destiksiz bir anneyim evde tekim eşim sabah gidiyor Akşam eve geliyor
Çok affedersiniz sıkışmıştım lavaboya gidecektim birden bebeğim kapının arkasındaki tahtayı üstüne düşürdü yer sofrası büyük çok ağlamadı şu an İyi Elhamdülillah Ama İçim içimi yiyor
M
Merve ..
Premium Üye
27 Haziran 2026 09:11
Ya ablacığım Ben destiksiz bir anneyim evde tekim eşim sabah gidiyor Akşam eve geliyor
E
Ebrar
Premium Üye
27 Haziran 2026 09:18
inanın yalnız değilsiniz. Ben de desteksiz büyütüyorum ve sizi çok iyi anlıyorum 🙏🏻 kendinize yüklenmeyin bu kadar, elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz 7/24 ve mesainiz hiç bitmiyor ☺️ inanın desteksiz büyüten o kadar çok var ki, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, sakın üzülmeyin 🙏🏻 instagramda görünen o anneanne, babanne üstüne kardeş ve yardımcı desteği ile sürekli tavsiye veren tipleri görüp canınızı sıkmayın hiç. İnanın bizim sayımız daha çok ☺️ konudan alakasız oldu belki ama yalnız olmadığınızı bilmek belki kendinizi daha iyi hissettirir ☺️☺️
M
Merve ..
Premium Üye
27 Haziran 2026 09:26
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun insanın en yakınlarından hakaret işitip hiç tanımadığı bir insana destek olması gerçekten çok güzel bir şey oturdum ağladım kaç saattir eminim bir şey yok ama Anne yüreği işte ister istemez kendimi kötü hissettim inanın kaç gündür özellikle 1 yaşına girdiğinden beri tuvalete hep birlikte gidiyoruz hani eve yetişebiliyorum ne kendime ne çocuğa doğru düzgün bunu da bildiği halde Eşim hala daha bana yükleniyor Senin yüzünden oldu Keşke dikkat etseydin dikkatsiz o kadar yoruldum ki
S
Sümeyra
27 Haziran 2026 09:31
Eşiniz de baba yüreği olarak düşünmüştür streslerini yönetemedikleri için bu tarz şeyler söylüyorlar bebiş için üzülmeyin morarma şişme ve kusma yoksa sorun yoktur benim kızım puaetten asfalta düşmüştü bir şey olmadı doktor kusma vs yoksa sorun yok dedi. Benim de eşim asker gurbette kimsemiz yok çağırsak kimse gelmiyor emin olun ileride kimse hak iddia edemeyecek o yüzden böylesi daha iyi tek başına direnerek yapıyorsun her şeyi kimse laf söz edemez

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye27 Haziran 2026 10:43
Yataktan Düşen 1 Yaşındaki Bebeğe Nasıl Müdahale Edilir?
Bebeğinizin yataktan düşmesi ve kafasını vurması endişe verici bir durumdur. Ancak, sizin de belirttiğiniz gibi, şükür ki bebeğinizde herhangi bir ağrı veya olumsuz belirti görülmedi.
Bebeğinizin Güvenliğini Sağlamak İçin:
1. Bebeğinizin düştüğü ortamı değerlendirin: Bebeğinizin düştüğü yerin sertliği, yüksekliği ve çevresindeki nesnelerin durumunu değerlendirin.
2. Bebeğinizin durumunu izleyin: Bebeğinizin davranışını, ağlama durumunu ve herhangi bir ağrı belirtisini izleyin.
3. Yumuşak bir zemin hazırlayın: Bebeğinizin uyuduğu yeri, sizin de belirttiğiniz gibi, şişme yatak, minderler ve yorgan kullanarak yumuşak bir zemin haline getirin.
Tomografi Hakkında:
Tomografi, genellikle kafatası kırığı, beyin kanaması gibi durumları tespit etmek için kullanılır. Ancak, bebeğinizde herhangi bir ağrı veya olumsuz belirti görülmediğinden, doktorunuzun tavsiyesi olmadan tomografiye sokmak gerekli olmayabilir.
Doktorunuza Başvurun:
Bebeğinizin durumunu doktorunuzla görüşmek en iyisi olacaktır. Doktorunuz, bebeğinizin durumunu değerlendirerek gerekli tavsiyeleri ve müdahaleleri yapacaktır.
Bebeğinizin Gelecekteki Güvenliği İçin:
1. Bebeğinizin uyuduğu yeri güvenli hale getirin: Bebeğinizin uyuduğu yerin çevresindeki nesneleri kaldırın, elektrik prizlerini kapatın.
2. Bebeğinizin düşmesini önleyin: Bebeğinizin yataktan düşmesini önlemek için, yatağın çevresine koruyucu bir sistem kurun.
Bebeğinizin sağlığı ve güvenliği konusunda endişe duyduğunuz için acele edin ve doktorunuzla görüşün.
Bebeğinizin yataktan düşmesi ve kafasını vurması endişe verici bir durumdur. Ancak, sizin de belirttiğiniz gibi, şükür ki bebeğinizde herhangi bir ağrı veya olumsuz belirti görülmedi.
Bebeğinizin Güvenliğini Sağlamak İçin:
1. Bebeğinizin düştüğü ortamı değerlendirin: Bebeğinizin düştüğü yerin sertliği, yüksekliği ve çevresindeki nesnelerin durumunu değerlendirin.
2. Bebeğinizin durumunu izleyin: Bebeğinizin davranışını, ağlama durumunu ve herhangi bir ağrı belirtisini izleyin.
3. Yumuşak bir zemin hazırlayın: Bebeğinizin uyuduğu yeri, sizin de belirttiğiniz gibi, şişme yatak, minderler ve yorgan kullanarak yumuşak bir zemin haline getirin.
Tomografi Hakkında:
Tomografi, genellikle kafatası kırığı, beyin kanaması gibi durumları tespit etmek için kullanılır. Ancak, bebeğinizde herhangi bir ağrı veya olumsuz belirti görülmediğinden, doktorunuzun tavsiyesi olmadan tomografiye sokmak gerekli olmayabilir.
Doktorunuza Başvurun:
Bebeğinizin durumunu doktorunuzla görüşmek en iyisi olacaktır. Doktorunuz, bebeğinizin durumunu değerlendirerek gerekli tavsiyeleri ve müdahaleleri yapacaktır.
Bebeğinizin Gelecekteki Güvenliği İçin:
1. Bebeğinizin uyuduğu yeri güvenli hale getirin: Bebeğinizin uyuduğu yerin çevresindeki nesneleri kaldırın, elektrik prizlerini kapatın.
2. Bebeğinizin düşmesini önleyin: Bebeğinizin yataktan düşmesini önlemek için, yatağın çevresine koruyucu bir sistem kurun.
Bebeğinizin sağlığı ve güvenliği konusunda endişe duyduğunuz için acele edin ve doktorunuzla görüşün.
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
T
Tgbaydn
27 Haziran 2026 12:06
Bebegim 10 aylıkken boy aynasının önündeki sert tahtaya şiddetli şekilde kafasının arkasını vurdu doktora götürdük devlet hastanesinde tomografi girdirdiler çatlak dediler hemen özele aldık gittik aynı tomografiye bakan doktor alakası yok çatlakla dedi.Ve yürüme aşamasında olduğu için günde kaç kez düşüp kafasını vuruyor cok şükür ki birsey olmuyor .Doktor kafasının arkasını çarpıp şiddetli darbe almadıgı sürece korkmayın dedi
E
Ebrar
Premium Üye
27 Haziran 2026 13:13
Bebegim 10 aylıkken boy aynasının önündeki sert tahtaya şiddetli şekilde kafasının arkasını vurdu doktora götürdük devlet hastanesinde tomografi girdirdiler çatlak dediler hemen özele aldık gittik aynı tomografiye bakan doktor alakası yok çatlakla dedi.Ve yürüme aşamasında olduğu için günde kaç kez düşüp kafasını vuruyor cok şükür ki birsey olmuyor .Doktor kafasının arkasını çarpıp şiddetli darbe almadıgı sürece korkmayın dedi
T
Tgbaydn
27 Haziran 2026 13:15
korkmayın birşey olsa zaten cocuk her türlü belli eder
N
Nazlı A.
27 Haziran 2026 13:38
Benim bebeğimde 3 aylık kucağımdan yatak içine düştü yumuşak zemin olduğu için bende götürmedim takiplerini kendin yaptım sıkıntı yok çok şükür
E
Ebrar
Premium Üye
27 Haziran 2026 18:16
korkmayın birşey olsa zaten cocuk her türlü belli eder
T
Tgbaydn
27 Haziran 2026 18:19
Malesef herşeye yetişemedigimiz için bazen düşünülmüyor
Yükleniyor...