1 Yaşında ve Hiç.iştahı Yok

119 görüntüleme
Zehra Y.

Zehra Y.

18 Temmuz 2025 18:53
Kızım 14 aylık 10 kg ve anne sütü harici doğru düzgün bişey yemiyor. İlk ek gıda süreci herşeyi tattırdım ama o zamanlarda istemezdi ben de zaten tadım aşaması çok üstüne düşmezdim. Ama artık büyüdü 1 yaş bitti ne yapmam gerekiyo bi kaç kişi sipraktin şurup ver dedi yan etkisi iştahmış. Cesaret edemedim. Ne yapmam gerekir?
G

Güleser G. ..

18 Temmuz 2025 19:28
Kesinlikle yan etkisi iştah olan şurupları iştah amaçlı kullanmayın. Kızınızın kilosu çok iyi . Benim bebeğim 12 buçuk aylık ve 7.900 gr .
D

Duygu B.

18 Temmuz 2025 19:49
Benim bebeğimde 16 aylık 11 kilo doğum kilosu 3.350 gram 36+2 de doğdu. Hiç iştahı yok hiç yemek yemiyor bende aynı durumdan şikayetçiyim
M

Merve D. ..

18 Temmuz 2025 20:00
Yalnız olduğumu düşünüyordum. Benim de bebeğim 13 aylık 72 cm 7500kg o kadar iştahsız ki asla bir şey yemiyor abartmıyorum yemek görünce kaçıyor asla diyemedi bir yiyecek bile yok çok üzülüyorum her gören çok minik diyor bu beni ayrıca uzuyor. Onuncu ayda kan tahlilleri yapılmıştı hiçbir şey çıkmadı ama sadece emerek nasıl büyüyecek nasıl gelişecek çok moralim bozuluyor medikal Mamalar olduğu söylendi ama doktorunuza danışmadan kullanmak istemiyorum
Zehra Y.

Zehra Y.

18 Temmuz 2025 20:07
Aynen öyle çok canım sıkılıyor. Sadece emerek nasıl olacak bütün gece emiyo acaba o yüzden mi diyorum kesmeyi düşünüyorum ama vicdanım da el vermiyo 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum. Düşünmekten yoruldum 😔
A

Aynur Y.

19 Temmuz 2025 08:25
Ayni dertteym bende 13 aylik hic bsy yemiyo o yemeyince bnmde istaham kaciyo dusunmektn yoruldm :(((
Esra Y.

Esra Y.

Uzman Diyetisyen

19 Temmuz 2025 11:17
Zehra hanım merhaba, kızınızın gelişimi oldukça iyi endişeleneceğiniz bir tablo yok. İştahsızlık arada olur. Burada isteğini anlayışla karşılayın ve saygı duyun. Şurubu ise bir doktora danışmadan kullanmamanızı öneririm 💐
Zehra Y.

Zehra Y.

19 Temmuz 2025 11:50
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için bi nebze de olsa içim rahatladı.🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir