1 Yaşında-uykusuz Geceler

103 görüntüleme
E

Esra E. C.

14 Aralık 2025 13:12
Doğduğundan beri gece yatıp sabaha dek aralıksız uyuduğu bir gün dahi olmadı.Önce gaza bağladık şimdi ise dişe.Oda ısısı,dişjeli,öğle uykusunun saati her şeyi düzenledik lakin olmuyor olmuyor.Kan değerleri de normal,bu çocuk neden gece çok sık uyanıyor?Evet meme destekli uyutuyorum hep,uyku eğitimi de aldık lakin sınıfta kaldık.Nesi var bu çocuğun?
S

Selver A.

14 Aralık 2025 13:16
Benim bebeğimde 1 yaşında hala geceleri uyanıyor bazen diş sancısı olabiliyor bazen emmek için uyanabiliyor ve uyandığında 1 saat uykuya döndürmeye çalışıyorum bu durum beni de çok zorluyor ama artık kabullendim emzirmeyi bırakıp odasını da ayırdıktan sonra daha iyi uyuyacağını düşünüyorum oda 2 yaşından sonra olur muhtemelen
D

Deniz ..

14 Aralık 2025 13:35
Arkadaşlar benimki de 16 aylık memeyi de kestim bir ay olcak ama hiçbirşey değişmedi azı dişleri yeni çıkıyor sanırım o yüzden
E

Esra E. C.

14 Aralık 2025 14:16
1 yaşta böyleyse muhteşem 2yi düşünemiyorum ben
M

Merve

18 Aralık 2025 21:55
Esra hanım yazdıklarınızın aynısını yaşıyorum artık altında yatan farklı bir sebep mi var diye düşünmeye başladım
F

Feyza A.

18 Aralık 2025 21:59
Bwnim oglum da yasina giricek ve hala gaz sorunu yasiyor gunduz hic bi problem yok gece surekli uyanir ben pilates topunda hoplatarak uyutuyorum gazini cikarinca rahatlayip uyuyor o yuzden gaz plduguna emin oldumyoksa bende surekli neden diye dusunuyprdum
Ayşe N. C.

Ayşe N. C.

18 Aralık 2025 22:11
Hiç bir şeyi yok genel de uyumuyorlar kızım 2.5 yaşında hala geceleri uyanıyor
E

Esra E. C.

19 Aralık 2025 06:10
Danıştığım doktorların çoğu meme destekli uyuttuğum için bunu yaşadığımı söylüyor,çocuğun desteksiz uyuması gerekiyormuş ama uyku eğitiminden de fayda alamadık.Bir bilen uzman burada açıklar umarım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir